TikTok: ASA va ARATA cea mai MARE SCHIMBARE pentru TOTI

TikTok instagram

TikTok se pregateste sa lanseze cea mai mare schimbare din cel putin ultimul an pentru platforma de socializare, compania din spatele ei urmand a modifica in totalitate felul in care arata paginile de profil ale utilizatorilor din toata lumea.

TikTok urmeaza sa copieze intr-o foarte mare masura design-ul pe care Instagram il foloseste pentru paginile de profil ale utilizatorilor din intreaga lume, si mai jos puteti vedea imaginea care ne prezinta foarte clar modificarea.

TikTok copiind ceva de la Instagram nu e tocmai surprinzator, asa cum si platforma celor de la Facebook a copiat foarte multe lucruri de la alte platforme concurente, desigur fara vreo remuscare cu privire la acest lucru.

TikTok ar putea fi si mult mai familiara pentru multi dintre utilizatorii din intreaga lume daca va avea un design foarte similar cu cel al Instagram, iar asta va mai distanta platforma de faptul ca e detinuta de chinezi, in care americanii nu mai au incredere.

TikTok design instagram

“Căutăm întotdeauna modalități de îmbunătățire a experienței utilizatorului pe TikTok. În prezent testăm designul și funcționalitatea profilurilor pentru a oferi utilizatorilor mai multe modalități de a personaliza și de a interacționa cu profilurile lor. “

TikTok a confirmat ca testeaza aceasta schimbare foarte mare de design pentru aplicatia sa in momentul de fata, utilizatori de telefoane din diverse colturi ale lumii avand ocazia de a vedea cum arata schimbarea, deci s-ar putea sa fifi si voi alesi la un moment dat pentru test.