Planeta Marte: Descoperirea Cercetatorilor care a ULUIT Pamantul

Planeta Marte crater gale

Planeta Marte are dezvaluita o descoperire uluitoare care a uimit foarte multi dintre cercetatorii de pe intreaga planeta, iar asta pentru ca intr-un final avem o confirmare si mai clara pentru ceva ce unii estimau de ceva vreme.

Planeta Marte a avut la un moment dat imense lacuri sarate, deci a existat foarte multa apa pe corpul ceresc, ea evaporandu-se in decursul unei perioade foarte lungi de timp, pentru ca totul sa fie acum doar un mare desert.

Planeta Marte are aceasta descoperire facuta multumita robotului Curiosity, care de ceva vreme studiaza cu foarte mare atentie craterul Gale, cel in care a facut foarte multe descoperiri importante pana in momentul de fata.

Planeta Marte ar fi avut in craterul Gale un imens lac sarat, insa apa ar fi avut un nivel de pH destul de suportabil de catre corpul uman, deci implicit si pentru multe alte tipuri de organisme care probabil ca au existat acolo candva.

Planeta Marte apa crater gale

Planeta Marte are confirmata aici de catre robotul Curiosity al NASA o posibila existenta a vietii pe corpul ceresc, iar daca in acel lac a existat intr-adevar apa de acest gen, atunci desigur ca sunt sanse foarte mari ca o varietate de organisme sa fi trait acolo.