Fortnite: Eveniment SPECIAL ce INCEPE in Ziua de 6 Februarie

Fortnite are parte de un eveniment special anuntat pentru ziua de 6 februarie, iata la ce ora incepe in Romania, si ce poti castiga in cadrul acestuia.

Fortnite birds of prey

Fortnite are un nou eveniment special pregatit pentru lansare de catre cei de la Epic Games, la doar cateva zile dupa cel anterior, iar maine este asteptat sa inceapa aceasta, dar acum pentru jucatorii din intreaga lume. Vorbim despre un eveniment special pentru Fortnite care este organizat impreuna cu lansarea filmului Birds of Prey, iar jucatorii vor fi cei care vor avea parte de multe surprize speciale tematice pregaatite de catre compania Epic Games.

Fortnite ar urma sa aiba acest eveniment inceput maine, 6 februarie, in jurul orei 02:00 in Romania, deci va trebui sa nu va culcati in aceasta noapte pentru a putea participa la el chiar de la bun inceput. Fortnite va avea o serie noua de provocari pe care jucatorii vor trebui sa le finalizeze, iar acestea vor avea legatura cu filmul Birds of Prey, un skin special fiind creat de catre Epic Games, impreuna cu doua tarnacoape, si o bata de baseball speciala.

Fortnite: Eveniment SPECIAL ce INCEPE in Ziua de 6 Februarie

Fortnite va avea un skin special facut dupa costumul pe care actrita Margot Robbie il poarta pentru a o interpreta pe Harley Quinn in filmul ce va fi lansat chiar in cursul zilei de maine la nivel global. Acestea va fi un skin special pentru jucatoarele de Fortnite, insa desigur ca va exista cate ceva pentru barbati, mai ales ca personajul negativ din Birds of Prey este un barbat, actorul Ewan McGregor intrepretand personajul Black Mask in noul film.

Fortnite va avea lansat acest nou eveniment pe 6 februarie la ora 02:00 in Romania, insa nu se stie clar cam cat urmeaza el sa dureze, dar cel mai probabil va fi vorba despre cateva zile bune. Avand in vedere ca scopul Epic Games este de a promova filmul Birds of Prey in cadrul jocului Fortnite care are sute de milioane de jucatori in intreaga lume, e de asteptat ca evenimentul sa fie intins suficient de mult incat toata lumea sa afle de film.

Fortnite este folosit in mod obisnuit in campanii de promovare pentru diverse filme, iar asta pentru ca are o audienta foarte mare la care marile case de productoe vor sa ajunga cu mesajele lor.