PS5: A Devenit OFICIAL, Anuntul care a BLOCAT TOTI Fanii

PS5 oficial

PS5 a devenit oficial aseara dupa ce Sony a facut un anunt care a blocat toti fanii seriei de console, dar avem intr-un final confirmarea pentru ceea ce foarte multa lume asteapta de ceva vreme sa vada disponibil in magazine.

PS5 este denumirea noii console pe care Sony o va lansa pentru fanii din intreaga lume, aparent in perioada sarbatorilor de iarna a anului 2020, sau cel putin asta sustin japonezii in pagina special creata pentru anuntarea consolei.

PS5 a avut zvonit faptul ca pe 5 februarie ar urma sa fie lansata, dar el nu a fost 100% corect, pentru ca e vorba doar despre confirmarea oficiala a faptului ca noua consola exista, si ca ea urmeaza sa fie prezentata de catre Sony.

PS5 are si un mesaj special publicat de catre Sony pentru cei care sunt foarte interesati sa cumpere noua consola dupa ce va fi lansata, compania spunand ca a inceput deja sa distribuie informatii cu privire la consola pre care o pregatesc.

“Am început să împărtășim câteva dintre caracteristicile incredibile pe care le puteți aștepta de la PlayStation 5, dar nu suntem destul de gata să dezvăluim pe deplin următoarea generație de PlayStation. Înscrieți-vă mai jos pentru a fi printre primii care primesc actualizări pe măsură ce le anunțăm, inclusiv noutăți despre data lansării PS5, prețul PS5 și lista viitoare a jocurilor de lansare PS5.”

PS5 are zvonita de cateva zile data de 5 martie pentru deschiderea precomenzilor, adica peste fix o luna din acest punct, iar din moment ce data de confirmare oficiala a consolei s-a dovedit a fi 100% reala, e usor de crezut ca si data de lansare a precomenzilor e reala.