iPhone 11 Pro Acuzat ca Emite RADIATII in Cantitati EXTREM de MARI

iPhone 11 Pro radiatii

iPhone 11 Pro are o serie de acuzatii foarte grave aduse de catre o companie din SUA care a testat telefonul si a ajuns la concluzia ca el emite radiatii cu mult peste limitele impuse de catre autoritati pentru telefoane.

Conform acestei companii, aparent specializata in verificarea dispozitivelor ce functioneaza cu unde radio, iPhone 11 Pro ar emite radiatii duble fata de limitele care sunt impuse de catre autoritatile americane pentru telefoane mobile.

iPhone 11 Pro a fost masurat emitand radiatii de 3.8 W/kg, mai mult decat dublu fata de limita de 1.6 W/kg impusa de catre autoritatile americane, iar foarte multa lume s-a speriat serios cand a citit aceste acuzatii.

Problema este totusi ca testul pentru nivelul de radiatii emis de catre telefoanele din seria iPhone 11 Pro a fost comandat de catre o companie care vinde si carcase ce protejeaza oamenii de radiatii, iar in mod miraculos, testul a relevat ca protectia e asigurata.

iPhone 11 Pro radiatii mari

iPhone 11 Pro este practic acuzat ca emite radiatii duble fata de limite normale de catre o companie care vinde carcase ce protejeaza oamenii de radiatii, iar de aici prevad ca Apple pregateste un proces foarte interesant pentru aceasta companie.