Politia Romana: Harta LIVE cu DRUMURILE INCHISE de Viscol

Politia Romana, harta live cu drumurile inchise in Romania din cauza viscolului si inzapezirilor de catre CNAIR, iata toate zonele afectate acum.

Politia Romana harta DRUMURILE INCHISE

Politia Romana a inceput astazi sa-i avertizeze pe romanii care vor sa plece la drum in diverse zone din tara in legatura cu faptul ca multe drumuri din anumite judete sunt complet inchise circulatiei rutiere. Politia Romana nu are o hrata live in care sa putem vedea informatii privind drumurile inchise din Romania, iar centrul infotrafic doar listeaza zonele blocare, insa cei de la CNAIR au o harta interactiva, actualizata, cu situatia drumurilor inchise din tara.

Politia Romana pazeste unele dintre intrarile pe aceste drumuri inchise, dar in aceasta pagina puteti vedea din timp pe unde nu puteti ajunge, astfel incat nici sa nu plecati la drum pentru a nu fi intorsi inapoi. Dupa cum puteti vedea acolo, exista informatii in timp real privind drumurile inchise de Politia Romana, dar si detalii cu privire la motivul din cauza caruia respectivul drum a fost inchis de catre autoritati, astfel ca stim si de ce nu putem calatori pe acolo.

Politia Romana: Harta LIVE cu DRUMURILE INCHISE de Viscol

Politia Romana continua sa ofere informatii noi cu privire la drumurile care sunt inchise, raman inchise, sau sunt redeschise, dar pe acea harta ar trebui sa apara datele chiar mai repede. Acea harta ar trebui sa fie accesibila inclusiv de pe telefoanele mobile, astfel ca daca sunteti plecati deja la drum, puteti sti din timp pe care drumuri nu veti putea intra, inainte ca Politia Romana sa va opreasca si sa va intoarca acasa pentru a nu risca sa ramaneti inzapeziti.

Politia Romana a inchis drumuri multe din judetle Braila, Tulcea, si nu numai, autostrada A2 fiind inchisa complet acum o ora, la fel ca si multe alte rute ocolitoare care ii puteau aduce pe soferi aproape de Constanta. Harta cu informatii live despre drumurile inchise va poate scuti de foarte multe batai de cap inainte de a ajunge sa interactionati cu Politia Romana si sa ii intrebati fara rost de ce sunt inchise drumurile, asa cum fac deja foarte multi soferi.

Politia Romana le recomanda tuturor soferilor sa nu plece la drum daca nu au motive serioase sa faca acest lucru pentru ca risca sa ramana inzapeziti, iar la ei s-ar putea ajunge foarte greu mai apoi.