PS5: Anuntul SONY Privind PRETUL Noii Console din Anul 2020

PS5 pret

PS5 are parte de un anunt de la compania Sony cu privire la pretul pe care ar urma sa il aiba in momentul in care va fi lansata, iar foarte multi dintre fani vor avea parte de o dezamagire, cel mai probabil, cand totul va deveni oficial.

PS5 are un pret foarte greu de stabilit, conform celor de la Sony, compania japoneza neavand deocamdata un pret stabilit pentru noua consola, ceea ce inseamna ca daca ea va fi anuntata in curand, ar putea veni fara un pret clar pentru consumatori.

PS5 a fost zvonita pentru prezentare pe 5 sau 12 februarie, insa deocamdata doar un website oficial pentru consola a fost publicat de catre Sony, iar asta in timp ce precomenzile sunt zvonite pentru a fi incepute pe data de 5 martie, dar totul ar putea fi schimbat.

PS5 a avut un pret de lansare zvonit a fi in jurul valorii de 499 de dolari in SUA, insa e posibil ca Sony sa aleaga unul mai mare, sau mai mic decat cel zvonit, totul in functie si de noutatile pe care vrea sa le aduca pentru clientii sai.

PS5 este una dintre cele mai asteptate console ale momentului, iar asta le da sperante fanilor ca pretul de vanzare nu va fi chiar atat de mare precum isi imagineaza multa lume, dar ramane de vazut ce vom afla in mod oficial.