Coronavirus Afecteaza Productia iPhone si Apple Store-urile

Coronavirus productia iPhone

Coronavirus afecteaza productia iPhone si Apple Store-urile mai mult decat s-a crezut initial, iar asta dupa ce un memoriu intern trimis de catre cei de la Foxconn catre angajati a ajuns si in atentia presei in cursul acestei zile.

Coronavirus forteaza compania Foxconn sa tina inchisa fabrica din Shenzen, unde erau asamblate telefoane iPhone pentru compania Apple, ea alertandu-si angajatii sa nu vina la munca in 10 februarie, cand ar fi trebuit sa fie reluata activitatea.

Coronavirus a blocat aproape toata activitatea celor de la Foxconn in China, ceea ce inseamna ca productia de telefoane iPhone este substantial afectata in momentul de fata, deci e posibil sa apara si probleme cu stocurile in curand.

Coronavirus a blocat activitatea multor fabrici din China in ultima perioada, iar asta din cauza cererilor guvernului pentru a tine populatia in case si a impiedica raspandirea virusului la un numar foarte mare de persoane, activitatea lor trebuind sa reinceapa pe 10 februarie.

“Pentru a proteja sănătatea și siguranța tuturor și a respecta măsurile de prevenire a virusului guvernamental, vă rugăm să nu vă întoarceți la Shenzhen. Vă vom actualiza cu privire la situația din oraș. Compania va proteja drepturile și interesele tuturor celor legate de muncă pe toată durata. În ceea ce privește data fericirii reuniunii de la Shenzhen, vă rugăm să așteptați o notificare suplimentară.”

Coronavirus a fortat Apple sa isi si Apple Store-urile si birourile din China pana pe 10 februarie, iar avand in vedere ceea ce se intampla in fabricile celor de la Foxconn, apar zvonuri ca nici magazinele si birourile celor din Cupertino nu s-ar redeschide.