Netflix: Acum Poti DEZACTIVA Functia ce te SCOTEA din MINTI

Netflix permite dezactivarea unei functii care ii scotea din minti pe utilizatori, insa iata ca intr-un final noi am fost ascultati, iar ea a disparut.

Netflix autoplay

Netflix a avut nevoie de cativa ani de zile pentru a asculta ceea ce ii cer utilizatorii sai, si pentru a permite dezactivarea simpla a unei functii care a suparat foarte ulta lume, dar iata ca asta se intampla intr-un final. Cei de la Netflix au facut o modificare pentru platforma de streaming video la cerere prin care abonatilor Netflix li se permite sa dezactiveze functia de autoplay pentru filme si seriale in momentul in care pagina principala din interfata se incarca.

Netflix permite dezactivarea autoplay pentru trailerele filmelor si serialelor atat cand accesam prima pagina unde avem toate recomandarile, cat si atunci cand ne uitam prin categoriile de recomandari si ne oprim la un titlu. Modificarea este una foarte buna pentru ca scapam intr-un final de acea redare automata si enervanta a trailerelor pentru filme si seriale, cei de la Netflix fiind convinsi de faptul ca asta va forta oamenii sa le si vada.

Netflix: Acum Poti DEZACTIVA Functia ce te SCOTEA din MINTI

Netflix dezactivare autoplay

Netflix obliga totusi oamenii sa se logheze dintr-un browser web pentru a dezactiva functia de autoplay pentru trailerele filmelor si serialelor, deci asta nu poate fi facut direct din aplicatia pentru telefoane si tablete. Dupa logare intr-un cont Netflix dintr-un browser web, utilizatorii trebuie sa mearga la sectiunea “Manage Profiles”, unde au listate doua optiuni pentru a opri orice fel de redari automate pentru trailerele pe care platforma le rula in mod automat.

Netflix nu a implementat totul pentru a fi chiar atat de simplu de dezactivat de catre utilizatori, dar macar exista o posibilitate de a face ceea ce ne dorim, chiar daca trebuie sa ne complicam putin inainte. Cei de la Netflix au gandit intr-un mod similar si functia care permitea eliminarea filmelor si serialelor din lista de materiale pe care le-am urmarit la un moment dat, si pentru care ni se face recomandarea de le urmari in continuare pana ajungem la final.

Netflix a lansat aceasta noua functionalitate pentru toata lumea astazi, deci indiferent de unde folositi platforma de streaming audio la cerere, ar trebui sa aveti disponibila optiunea de a face asta.