iOS 13.4 aduce o Functie PROMISA inca din Anul 2019 de Apple

iOS 13.4 icloud folder sharing

iOS 13.4 a fost lansat in versiune beta de catre compania Apple zilele trecute, si vine cu o serie de noutati foarte interesante, unele dintre ele promise de catre Apple inca din cursul anului 2019, altele fiind surprize completeacum.

iOS 13.4 aduce in sfarsit optiunea care permite partajarea de foldere din iCloud catre alte persoane, ceva ce trebuia sa fie oferit de foarte mult timp, dar care intr-un final ajunge abia acum pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 13.4 aduce optiunea de a le trimite altor utilizatori cu Apple ID posibilitatea de a vedea continutul unui folder din iCloud, inclusiv tot ceea ce schimbam noi in el de-a lungul timpului, totul foarte simplu si usor.

iOS 13.4 ne ofera multiple optiuni de a trimite o invitatie catre o persoana pentru a vedea ceea ce contine un folder iCloud pe care noi l-am facut, insa desigur ca e obligatoriu ca acea persoana sa aiba deasemenea un cont iCloud activ, nu doar un Apple ID.

iOS 13.4 functie icloud folder sharing

iOS 13.4 nu limiteaza accesul la folderele noastre doar pentru membrii familiei, ci le permite oricaror persoane sa vada fisierele din ele, fara a le putea modifica, si va fi interesant de vazut ce brese de securitate vor fi gasite si pentru acest sistem.