Orange: Anunt URIAS, TOTI Clientii Primesc GRATUIT Asta ACUM

Orange isi surprinde toti clientii din tara cu un anunt incredibil, si le spune ca toti primesc gratuit asta chiar acum, iata ce trebuie sa faci imediat.

Orange gratuit

Orange isi pastreaza capacitatea de a-si surprinde clientii din Romania, iar de aceasta data are un anunt extrem de important prin care vine sa-si rasplateasca toti clientii din tara. Cei de la Orange au anuntat prin aceasta pagina faptul ca toti clientii din Romania pot primi internet gratuit, in cuantum de pana la 200 GB daca aleg sa participe la o campanie promotionala de Valentine’s Day, dar care se intinde pana undeva prin martie, spre bucuria tuturor.

Orange a repornit anul acesta campania My Heartbeats pentru toti clientii din Romania, atat cei care sunt abonati, cat si cei care au cartele prepay, iar ei pot primi internet gratuit valabil 30 de zile. Orange le cere clientilor din Romania sa-si “ia pulsul” prin aplicatia My Orange, iar pentru fiecare bataie de inima ofera 100 MB de internet gratuit, deci un puls de 100 de batai pe minut aduce 10 GB de internet pentru cel care vrea sa profite de promotie, si nu numai.

Orange: Anunt URIAS, TOTI Clientii Primesc GRATUIT Asta ACUM

Orange explica in aceasta pagina faptul ca prin aceasta promotie clientii din Romania pot sa trimita internet gratuit catre alti clienti, dar ambele persoane primesc internetul gratuit, pana la un maxim de 200 GB. Orange spune ca doar pentru primele 3 “luari de puls” se aloca traficul de internet atat pentru cel care face inregistrarea pulsului, cat si pentru cel care primeste internetul, dar desigur ca si acea persoana poate face acelasi lucru, si altele fix la fel.

Orange le permite clientilor sa completeze un formular de contact pentru a le trimite inca altor 3 persoane internet gratuit in baza pulsului, doar ca de aceasta data fiecare bataie aduce 300 MB in loc de 100 MB. Tot acest internet oferit gratuit de catre cei de la Orange este la vitezele la care poate fi folosit si internetul din abonamente, cel putin teoretic, deci ar trebui sa va puteti bucura de el fara limite de vreun fel, dar numai in Romania, din pacate.

Orange spune ca internetul gratuit este valabil pentru o perioada de 30 de zile numai in Romania, fiind trafic national, si se consuma inaintea oricator altor cantitati de internet pe care le avem deja in abonament, sau cartela.