WhatsApp: Aplicatia are 2 TRUCURI GROZAVE pentru Telefoane

WhatsApp are 2 trucuri grozave pentru telefoane de care probabil ca nu ai aflat pana acum, iata ce poti face pentru a te bucura mai mult de functiile sale.

WhatsApp difzare blocare

WhatsApp ramane cea mai folosita platforma de mesagerie de pe intreaga planeta pentru ca ofera pentru utilizatori exact functiile de care ei au nevoie in viata de zi cu zi, si asta ii motiveaza sa nu o paraseasca pentru alta. In cadrul WhatsApp exista si unele functii care nu sunt cunoscute de catre toata lumea, iar ele pot fi folosite ca trucuri in baza carora putem folosi aplicatia cu mai mult folos, si in final sa avem parte de o experienta mai buna de la ea.

WhatsApp are un prim truc in capacitatea ei de a permite trimiterea rapida de mesaje catre pana la 256 dintre contactele noastre, iar asta fara a mai crea si un grup de conversatii in care sa discutam cu toti. Posibilitatea de a trimite mesaje catre un grup atat de mare de contacte este ceva ce nu toata lumea stie, ea fiind oferita cu denumirea “Liste de difuzoare”, chiar din meniul pentru conversatii, o lista cu contacte selectate manual trebuind facuta pentru a putea trimite mesajele.

WhatsApp liste difuzare

WhatsApp: Aplicatia are 2 TRUCURI GROZAVE pentru Telefoane

WhatsApp are un alt truc foarte interesant care nu e o functie, ci ceva ce foarte putina lume stie, iar asta pentru ca nu e ceva ce compania promoveaza pentru aplicatia sa, si e de inteles de ce nu face asta. WhatsApp permite blocarea anumitor contacte din agenda noastra astfel incat ele sa nu ne mai trimita mesaje, dar cand se intampla acest lucru, noi nu primim vreun alerta ca nu mai putem trimite mesaje catre acele contacte.

WhatsApp blocare contacte

WhatsApp are totusi o metoda prin care putem afla foarte rapid daca cineva ne-a blocat, sau nu, in platforma, iar in imaginea de mai sus puteti vedea exact cum se intampla asta. Daca pentru un contact nu mai vedem ultima oara cand a fost online, si in acelasi timp vedem doar o singura bifa cand le trimitem mesaje, e clar ca acea persoana ne-a blocat in WhatsApp, altfel ar fi existat 2 bife acolo, semn ca mesajul trimis a fost expediat din serverele companiei catre telefonul sau.

WhatsApp are desigur si diverse alte trucuri, iar pe unele vi le-am prezentat deja, in timp ce pe altele vi le voi prezenta in articole ulterioare pentru a sti cum sa profitati la maxim de ceea ce ofera aplicatia.