Playstation 5: PROASTA Veste privind Lansarea Noii Console

Playstation 5 coronavirus

Playstation 5 este foarte asteptata de catre foarte multi fani Sony din intreaga lume, insa din pacate incep sa apara si primele vesti proaste cu privire la lansarea pregatita in 2020, dar nu vorbim despre ceva tocmai neasteptat, din pacate.

Playstation 5 ar urma sa aiba productia intarziata de catre Coronavirus, la fel cum ar urma sa se intample si in cazul XBOX Series X, cei de la Nintendo avand deja probleme cu productia consolelor proprii din cauza virusului care a infectat zeci de mii de persoane.

Playstation 5 ar urma sa fie lansata cu intarziere daca fabricile in care sunt produse componente pentru produse electronice vor ramane inchise pentru minim o luna, iar aceasta ar putea fi o situatie cat se poate de reala, pentru ca redeschidera fabricilor din 10 februarie nu va mai avea loc.

Playstation 5 ar urma sa fie lansata spre finalul toamnei, prin noiembrie, iar chiar daca pana atunci e o perioada lunga de timp, Coronavirus afecteaza foarte multe companii, nu doar pe Sony, deci vor fi stocuri mici de componente pentru toata lumea, si asteptare mare pana creste productia.

“Sectorul jocurilor video produce în prezent sau începe o schimbare de generare a produsului o dată în câțiva ani pentru sezonul de vacanță 2020. Dacă oprirea [companiei] depășește o lună sau ceva mai mult, programele jocurilor vor fi întârziate. Noi console de asemenea, poate suferi probleme de aprovizionare din cauza unei întreruperi prelungite, înainte de lansările planificate ale toamnei 2020 “.

Playstation 5 ar putea avea lansarea amanata cu o luna daca fabricile din China nu-si vor reincepe productia pana la finalul acestei luni, dar intarzierile ar putea fi chiar si mai mari in functie de eventualele alte probleme pe care productia de componente le-ar mai putea avea.