DIGI Romania: Anunturi pentru TOTI Clientii, ce are GRATUIT

DIGI Romania a facut doua anunturi importante pentru toti clientii din Romania, iata ce le ofera gratuit acestora in momentul de fata, si ce alta surpriza are.

DIGI Romania gratuit

DIGI Romania a facut doua anunturi importante pentru clientii din Romania, atat pentru cei care folosesc acum serviciile sale din Romania, cat si pentru cei care decid sa profite si sa cumpere ceva de la ei. Primul anunt vizeaza clientii care vor sa cumpere ceva de la DIGI Romania, grupul de telecomunicatii anuntand ca are transport gratuit pentru comenzile facute prin intermediul magazinului sau online, ceea ce nu chiar orice magazin ofera acum.

DIGI Romania are livrare gratuita doar pentru comenzile facute prin website-ul sau, conform mesajului publicat de catre grup, deci teoretic daca veti comanda ceva dintr-un magazin fizic, cu livrare acasa, s-ar putea sa nu fie gratuit. Desigur ca pentru mai multe detalii ar trebui sa vorbiti cu cei de la DIGI Romania, insa cert este faptul ca daca doriti sa cumparati ceva din magazinul lor online, ar trebui sa beneficiati de livrare gratuita in tara acum.

DIGI Romania: Anunturi pentru TOTI Clientii, ce are GRATUIT

DIGI Romania transport gratuit

DIGI Romania are si un alt anunt important pentru clienti, operatorul actualizand hartile cu acoperirea 4G si 3G in Romania, ar aici vorbim despre ceva mai important decat livrarea gratuita. Cei de la DIGI Romania au actualizat aceste hartipe data de 4 februarie, astfel ca avet parte de cele mai recente informatii cu privire la zonele in care retelele de telefonie 4G si 3G ale grupului de telecomunicatii sunt disponibile, deci stiti de ce aveti parte de la el.

DIGI Romania a actualizat hartile si pentru a le spune celor care nu stiau daca in zona lor exista acoperire, sau acoperier buna, dar acest mister ar trebui sa fi fost rezolvat de catre dezvaluirea facuta de catre grupul de telecomunicatii. Cei de la DIGI Romania au extins acoperirea 2G in Roania, actualizand harta pentru asta, iar impreuna cu ea au actualizat inclusiv harta pentru acoperirea 5G, si cele pentru 3G si 4G, deci avem acum informatii la zi despre acoperirea GSM.

DIGI Romania nu a spus pentru ce perioada de timp este valabila oferta cu livrare gratuita pentru comenzile facute din magazinul sau online, iar hartile vor fi cel mai probabil actualizate iar peste cateva luni.