Telekom Romania Lanseaza NOUA OFERTA pentru Portare (VIDEO)

Telekom Romania a lansat astazi noua oferta pentru portare in Romania la doar cateva saptamani dupa ce si-a lasat cu gura cascata toti abonatii si a decis sa majoreze preturile pentru toate serviciile pe care le ofera in Romania.

Telekom Romania vine acum cu o oferta noua pentru cei care vor sa se porteze in retea in urmatoarea perioada, aceasta fiind un atac direct la cei de la Digi Mobil, siv a fi interesant de vazut cati oameni vor intra in retea.

Telekom Romania le ofera celor care se porteaza in retea posibilitatea de a avea un abonament cu minute si internet nelimitate, plus reducere de 50% pentru primele 12 luni, totul la doar 6 euro pe luna, iar asta e ceva ce Digi Mobil nu are.

Telekom Romania are o retea de telefonie mobila mai buna decat cea a Digi Mobil, deci indiferent cum privim situatia, acel euro in plus pe care-l platesc persoanele care se porteaza la Telekom, le aduce avantaje mult mai mari.

Telekom Romania are deasemenea si oferte pentru telefoane mobile pentru cei care decid sa se portejeze in retea, astfel ca exista motive destul de mari pentru multa lume sa ia in serios oferta care e disponibila in romania.

“Telekom Romania lansează noile oferte comerciale pentru cei care se portează în rețeaua sa: abonament de mobil cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni

  • Abonamentul Mobil 6 cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni de la portare;
  • Smartphone în rate împreună cu un abonament Mobil 6 la doar 7 euro /lună în total, în primele 12 luni.

70% dintre românii care s-au portat în rețeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum cu serviciile de telecomunicații, arată rezultatele unui studiu realizat de companie în noiembrie 2019, pe un eșantion de clienți noi, reprezentativ la nivel naţional. Volumul de date mobile, minutele și SMS-urile incluse în abonamentele de telefonie mobilă, calitatea semnalului, viteza internetului, prețul și calitatea interacțiunii cu angajații Telekom, au fost factori evaluați pozitiv de către noii clienți Telekom Romania. Rezultatele de portare pentru anul 2019, anunțate de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Telecomunicații (ANCOM), potrivit cărora grupul de companii  Telekom Romania a ocupat locul al doilea în topul portabilitătii cu peste 249,000 de numere de telefonie mobilă portate, reflectă feedback-ul clienților noștri.

Pornind de la cele mai apreciate beneficii de către clienții Telekom- internetul nelimitat, prețul și raportul calitate-preț- compania lansează noile oferte comerciale pentru cei care se vor porta în rețeaua Telekom, începând de astăzi, 10 februarie 2020. Aceștia vor putea achiziționa abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere în primele 12 luni și vor plăti doar 3 euro/lună (aproximativ 14 lei/lună) în acest interval. După cele 12 luni, costul va fi 6 euro/lună.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s. Cei care vor achiziționa acest smartphone împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziționat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună.

“Mobil Nelimitat este conceptul care a înregistrat cea mai bună performanţă în segmentul de mobil la finalul anului 2019. Pentru noi este clar că acest concept îi mulţumeşte pe clienții noștri și din acest motiv am pregătit o nouă ofertă cu beneficii nelimitate și o reducere semnificativă a costului abonamentului: 50%, în primele 12 luni de la portarea în rețeaua Telekom Romania. Este o ofertă cu avantaje și un preț care cu siguranță îi vor mulţumi pe cei care se vor porta în rețeaua noastră și îi vor ajuta să uite de grijile și frustrările legate de serviciile de telecomunicații”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Andreas Elsner prezintă mai multe detalii despre noile oferte Telekom aici.

Ofertele sunt valabile în intervalul 10 februarie-29 martie 2020 în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni și se adresează clienților rezidențiali care se portează în rețeaua mobilă a companiei și care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

Mobil Nelimitat, produsul cu cea mai bună performanţă în segmentul de mobil în 2019

Telekom a înregistrat 217.000 clienți pentru produsul Mobil Nelimitat, la finalul lunii decembrie 2019. 

Studiile realizate de Telekom au arătat că  majoritatea clienților recomandă Mobil Nelimitat datorită beneficiilor nelimitate, prețului și accesului facil, atât prin intermediul magazinelor și website-ului Telekom, cât și prin intermediul magazinelor Mega Image, Shop & Go și Carrefour, în urma parteneriatelor încheiate de Telekom Romania cu rețelele de retail.

Mai multe informații despre noile oferte comerciale sunt disponibile pe: https://www.telekom.ro/oferta-portare/.”