Windows 10: Decizia MICROSOFT ce Arata cat de DISPERATA Este

Windows 10 are parte de o decizie foarte proasta a Microsoft care ne arata cat de disperata este compania americana si cum isi enerveaza serios clientii.

Windows 10 reclame start menu

Windows 10 este un sistem de operare care in ultima vreme a avut parte de diverse si diverse probleme, iar compania Microsoft continua sa ne arate cam cat de disperata este in ceea ce priveste convingerea oamenilor sa faca ce nu vor. Windows 10 are acum reclame afisate in Start Menu pentru cei care inca nu folosesc Microsoft Edge ca browser principal pentru navigarea pe internet, ceea ce desigur ca a enervat extrem de multa lume careia reclamele au inceput sa-i fie afisate.

Windows 10 nu are in mod normal reclame afisate in Start Menu pentru cineva, insa iata ca Microsoft a gasit totusi un motiv sa-i enerveze si mai mult pe oamenii care inca mai folosesc sistemul de operare in calculatoare. Nu era de ajuns ca Windows 10 are probleme peste probleme cu fiecare actualizare pe care cei de la Microsoft o lanseaza, compania luand acum decizia de a baga si reclame in Start Menu pentru a complica si mai mult lucrurile pentru noi.

Windows 10: Decizia MICROSOFT ce Arata cat de DISPERATA Este

Windows 10 reclame firefox start menu

Windows 10 afiseaza aceasta reclama chiar daca utilizatorii au instalat deja Microsoft Edge in propriile calculatoare si il folosesc deja, deci nu prea conteaza daca aplicatia este folosita, reclama aparand oricum. Din cate se pare, Windows 10 nu verifica daca Microsoft Edge este folosit, sau nu, inainte de a afisa aceasta reclama, ceea ce face afisarea sa cu atat mai stupida, dar celor de la Microsoft nu prea pare sa le pese de ceea ce se intampla acum.

Windows 10 pare totusi sa afiseze reclamele doar pentru cei care au ales sa foloseasca Firefox ca browser principal al sistemului de operare, deci nu si pentru cei care utilizeaza Google Chrome, dar asta e ceva destul de normal. Microsoft e in parteneriat cu Google in momentul de fata, deci evita sa atace Google Chrome, dar in Windows 10 ataca Firefox pentru ca nu are vreun motiv sa nu faca acest lucru, desi lumea este furioasa din cauza reclamelor.

Windows 10 are o metoda prin care aceste reclame pot fi dezactivate, sectiunea de personalizare a Start Menu avand o optiune pentru a dezactiva sugestiile, iar asa dispar si reclamele, dar nativ ea e activa.