RCS & RDS: Lovitura DURA de la Telekom va fi o MARE PROBLEMA

RCS & RDS a primit o lovitura foarte dura de la Telekom la inceput de februarie, si ea va fi o mare problema pentru grupul telecom in anul 2020.

RCS & RDS Lovitura Telekom

RCS & RDS a avut parte de o lovitura foarte dura ieri in Romania de la Telekom, concurenta dintre cei doi operatori de telecomunicatii devenind mult mai serioasa, iar asta e o veste grozava pentru toti clientii. Telekom a anuntat ieri o noua oferta pentru portare in Romania, rivalizand din toate punctele de vedere cu ceea ce are RCS & RDS pentru cei interesati sa vina in reteaua Digi Mobil, dar cu un foarte mare avantaj care e greu de recuperat in 2020.

RCS & RDS a fost lider pe segmentul de portari pentru telefoanie mobila si fixa in Romania, cei de la Telekom ocupand pozitia a doua in Romania, insa aceasta situatie s-ar putea schimba radical in 2020. RCS & RDS a avut succes multumita abonamentului sau cu totul nelimitat la doar 5 euro, de Black Friday avand si reducere 50% pentru 12 luni, insa Telekom vine acum cu o oferta la fel de competitiva, dar cu servicii care au calitate mai buna pentru clienti.

RCS & RDS: Lovitura DURA de la Telekom va fi o MARE PROBLEMA

RCS & RDS are abonamentul de 5 euro cu totul nelimitat atacat de un abonament de 6 euro de la Telekom, care are deasemenea totul nelimitat, dar este oferit cu reducere 50% in primele 12 luni, deci va costa doar 3 euro. Problema cea mai mare pentru cei de la RCS & RDS este ca internetul mobil pe care-l ofera pentru clienti este mai slab decat cel de la Telekom, iar acoperirea, in special in interiorul cladirilor este mult mai buna decat in cazul Digi Mobil.

RCS & RDS a avut in 2019 primul loc pentru portarile facute in Romania, atragand in retea cu 50% mai multi clienti decat cei de la Telekom, dar in 2020 distanta dintre companii ar putea fi mult mai mica. Telekom nu are cele mai bune servicii din Romania, exista uriase probleme pe partea de telefonie mobila, dar chiar si asa, calitatea lor este superioara celei oferite de catre RCS & RDS, iar aici sta practic problema cu care se va confrunta Digi in curand.

RCS & RDS ar trebui sa vina cu o oferta cel putin la fel de buna precum cea a Telekom, insa e greu de spus daca Digi poate oferi abonamente nelimitate la doar 2.5 euro timp de un an, asa cum face grupul german, la 3 euro.