Samsung GALAXY S20 Ultra: VIDEO OFICIAL cu Prezentarea Seriei

Samsung GALAXY S20 Ultra are parte de primul video oficial de prezentare, impreuna cu restul telefoanelor din serie, iata cum arata toate modelele.

Samsung GALAXY S20 Ultra, impreuna cu restul telefoanelor din seria care va fi dezvaluita in mod oficial astazi, are parte publicarea clipului video de prezentare care dezvaluie design-ul dispozitivelor. Puteti vedea in acest clip video cum urmeaza sa arate Samsung GALAXY S20 Ultra, dar si celelalte modele din serie, toate fiind exact precum le-am vazut in totate imaginile si clipurile video scurte cu diverse unitati careau fost testate in lumea reala.

Samsung GALAXY S20 Ultra are programata prezentarea oficiala pentru ora 21:00, ora Romaniei, evenimentul fiind organizat in San Francisco de catre cei de la Samsung, o schimbare interesanta, dar foarte oportuna. Multa lume s-ar fi asteptat ca Samsung GALAXY S20 Ultra sa fie prezentat, impreuna cu restul seriei, in Barcelona, inainte de Mobile World Congress 2020, sau undeva prin Europa, dar Coronavirus ar fi blocat acest lucru, asa ca alegerea SUA de la bun inceput a fost o decizie buna.

Samsung GALAXY S20 Ultra: VIDEO OFICIAL cu Prezentarea Seriei

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi vedeta prezentarii de astazi, iar asta pentru ca este telefonul care aduce numarul cel mai mare de noutati dintre toate cele care vor fi dezvaluite, dar va fi si cel mai scump. Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa coste minim 1350 de euro in Europa, un pret urias, chiar mai mare decat cel al iPhone 11 Pro Max, dar va veni cu 5G, si multe alte specificatii de top, deci teoretic ar trebui sa-si merite banii ceruti de coreeni.

Samsung GALAXY S20 Ultra nu va fi si telefonul cel mai cumparat din toata seria, iar asta pentru ca pretul de vanzare va fi mare, deci ne putem astepta ca Samsung GALAXY S20 Plus sa aiba acest titlu, dar asta vom afla in viitor. Cert este acum ca Samsung GALAXY S20 Ultra va fi urat din cauza felului in care este gandit design-ul pentru camera, dar macar va avea specificatii de top care vor acoperi unele dintre lipsurile de pe partea de specificatii tehnice.

Samsung GALAXY S20 Ultra ar trebui sa fie livrat din 6/13 martie, impreuna cu toata seria de telefoane, dar datele ar putea fi diferite din cauza Coronavirus, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat azi.