Mobile World Congress 2020 este ANULAT din cauza Coronavirus

Mobile World Congress 2020 ANULAT Coronavirus

Mobile World Congress 2020, cel mai mare targ anual de telecomunicatii, a fost anulat din cauza Coronavirus, GSMA, organizatia care gazduieste evenimentul, luand decizia de anula expozitia dupa ce mai multe companii s-au si retras.

Mobile World Congress 2020 trebuia sa adune cei mai mari de producatori de telefoane mobile, calculatoare, si nu numai, dar cum multi dintre cei care trebuiau sa isi prezinte produsele acolo vin din China, sau alte zone din Asia, s-a luat decizia de a renunta cu totul la eveniment.

Coronavirus a speriat companii ca Amazon, Intel, Nokia, Ericsson, LG, si nu numai, iar GSMA a luat decizia cea mai buna pentru toata lumea, Mobile World Congress 2020 trebuind sa fie anulat pentru a nu pune in pericol niciunul dintre oamenii care doreau sa fie prezenti la eveniment.

Mobile World Congress 2020 trebuia sa fie locatia in care multe produse noi ar fi trebuit sa fie lansate, insa acum ca evenimentul a fost anulat din cauza temerilor privind Coronavirus, companiile isi vor lansa produsele fara prezentari complexe.

Mobile World Congress 2020 are sanse mici de a fi organizat la o data ulterioara, iar asta pentru ca unul dintre motivele organizarii era si prezentarea noilor produse, dar daca acestea sunt deja lansate, nu prea mai exista motive pentru a mai face vreun eveniment.