Need for Speed: Vestea URIASA a EA Games, TOTi Fanii ULUITI

Need for Speed criterion

Need for Speed este una dintre cele mai mari seri de jocuri de curse, iar cei de la EA Games au publicat astazi un anunt foarte important care are menirea de a-i bucura pe fanii din intreaga lume, si vorbim despre o schimbare foarte importanta.

Need for Speed urmeaza sa aiba versiunea urmatoare produsa de catre compania Criterion, nu de catre Ghost Games, compania suedeza nereusind sa produca titluri care chiar sa fie interesante pentru jucatorii din toata lumea care le asteptau.

Need for Speed a avut versiunile din 2010 si 2012 produse de catre Criterion, ele fiind foarte populare, inclusiv pentru seria Burnout, iar EA Games revine la vechea sa partenera pentru ca isi doreste o schimbare foarte mare pentru seria de jocuri.

Need for Speed va reveni la Criterion dupa ce in ultimii ani compania a lucrat inclusiv la jocuri din seria Star Wars, sau Battlefield, deci e de asteptat ca fanii sa aiba parte de schimbari substantiale pentru experienta de care au parte in urmatoarea versiune a jocului.

“Cu o istorie puternică și pasiune pentru jocurile de curse și viziune pentru ceea ce putem crea, echipa Criterion va adopta Need for Speed în următoarea generație. În ciuda celor mai bune eforturi pentru a crea un grup de dezvoltare independent la Göteborg de-a lungul mai multor ani, a devenit clar că lățimea talentului de care avem nevoie pentru a menține un studio complet AAA nu este disponibilă acolo.”

Need for Speed nu are deocamdata o posibila data de lansare pentru versiunea urmatoare, astfel ca ramane de vazut ce va mai anunta EA Games, dar simplul fapt ca a fost schimbat dezvoltatorul este o veste foarte buna acum.