Fortnite: DOUA SURPRIZE URIASE Anuntate pentru Capitolul 2

Fortnite are doua surprize uriase anuntate pentru capitolul 2 din sezonul 2 pentru toti jucatorii, iata ce a ascuns Epic Games pana in momentul de fata.

Fortnite smg trios

Fortnite urmeaza sa aiba capitolul 2 al sezonului 2 lansat foarte curand, iar deja au fost descoperite doua dintre surprizele mari care sunt pregatite de catre cei de la Epic Games pentru jucatorii din toata lumea. Avand in vedere ca a fost amanata atat de mult lansarea acestui al doilea capitol din sezonul 2, era de asteptat ca Fortnite sa aiba implementate si surprize grozave din parte acelor de la Epic Games, iar jucatorii cu siguranta nu vor fi dezamagiti de ceea ce vor primi.

Fortnite urmeaza sa aiba o prima surpriza in lansarea unei noi arme de tip SMG, aceasta urmand a vea o rata de tragere mult mai rapida decat actualele arme care sunt disponibile pentru jucatori. In baza analizarii codului sursa al Fortnite s-a descoperit faptul ca aceasta noua arma de tip SMG va fi una rara, deci va putea fi preluata de catre jucatorii care se plimba pe harta, si nu va fi una care va fi usor de gasit, deci va fi cautata de catre foarte multa lume.

Fortnite: DOUA SURPRIZE URIASE Anuntate pentru Capitolul 2

Fortnite are deasemenea anuntata readucerea unui mod de joc care a fost scos de ceva vreme, cel trio, iar asta vine direct de la inginerii care lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea jocului. Capitolul 2 al sezonului 2 ar urma sa readuca in Fortnite posibilitatea de a juca in echipe de cate 3, un mod de joc pe care multi jucatori l-au apreciat, dar Epic Games l-a eliminat pentru ca face mereu schimbari in platforma, iar acum vrea sa il readuca pentru toata lumea.

Fortnite a avut acest mod de joc oferit pentru folosire pentru o perioada limitata de timp, iar desi lumea a cerut ca el sa fie oferit ca unul permanent, se pare ca va fi reintrodus tot in forma veche. Cei de la Epic Games vor sa readuca putin din spiritul pe care jucatorii Fortnite il aveau cand jucau in echipe de cate trei, dar desi sistemul va fi reintrodus, nu se stie pentru cat timp va fi disponibil in final, asa ca atunci cand apare, ar trebui sa profitati de el.

Fortnite ar trebui sa aiba aceste noutati disponibile de undeva de saptamana viitoare, daca zvonurile privind data de lansare pentru sezonul 2 din capitolul 2 se vor dovedi a fi adevarate.