Netflix: TOTI Abonatii ULUITI de o NEASTEPTATA Veste GROZAVA

Netflix isi uluieste tot abonatii din intreaga lume, acestia avand parte de o veste complet neasteptata cu privire la platforma de streaming video la cerere.

Netflix licente

Netflix a reusit in 2019 sa isi uimeasca abonatii cu multe noutati si surprize pe care le-a pregatit pentru platforma sa, dar pentru 2020 se anunta ceva si mai bun decat atat pentru toti abonatii. Mai exact, se estimeaza ca in 2020 va fi si mai mult continut licentiat, sau original, in cadrul Netflix, cresterea fiind uriasa in comparatie cu ceea ce a oferit platforma pentru clientii sai in cursul anilor anteriori, deci vorbim despre o foarte mare schimbare in bine pentru noi.

Netflix urmeaza in 2020 sa se apropie de 5000 de filme si seriale licentiate din alte platforme, si sa creasca substantial numarul de titluri originale pe care le ofera pentru abonatii din intreaga lume. Puteti vedea mai jos cum a evoluat biblioteca de filme si seriale a celor de la Netflix in ultimii ani, numarul de titluri licentiate scazand constant pana in anul 2019, cand compania a decis sa investeasca mai mult in a prelua continut facut de catre altii, dar nu doar atat.

Netflix: TOTI Abonatii ULUITI de o NEASTEPTATA Veste GROZAVA

Netflix continut licente

Netflix a crescut substantial inclusiv numarul de creatii originale pe care le-a lansat in platforma sa, iar in 2020 acesta urmeaza sa creasca in continuare, destul de mult. Cei de la Netflix urmeaza sa investeasca peste 20 de miliarde de dolari in crearea de continut original, sau in licentierea de continut de la alti producatori, suma fiind una uriasa, dar multumita ei vom avea parte de mult mai multe filme si seriale pe care sa le viziona in platforma.

Netflix isi creste investitiile in filme si seriale, fie ca e vorba despre cele originale, sau licentiate, cu peste 4 miliarde de dolari fata de anul 2019, deci mai mult ca sigur are pregatite niste surprize foarte mari. Desigur ca toate acestea vor fi dezvaluite incetul, cu incetul, in intregul an 2020, dar cei care au abonament la Netflix si au rabdare, vor avea parte de continutul pe care-l asteptau de foarte multa vreme de la compania americana.

Netflix va incerca cel mai probabil sa investeasca mai mult si pentru a crea titluri care sa-i aduca si niste premii serioase, compania nereusind sa castige ceea ce si-a dorit in cadrul galelor pentru Oscar si Globurile de Aur.