WhatsApp: Aplicatia are Aceste 2 TRUCURI de care NU STIAI

WhatsApp are aceste 2 trucuri grozave pentru telefoanele iPhone si Android de care nu ai stiut nimc pana acum, iata ce poti face in aplicatia de mesagerie.

whatsapp stiai trucuri

WhatsApp are foarte multe functii implementate de-a lungul anilor pentru cei peste 2 miliarde de oameni care folosesc aplicatia in fiecare luna, iar printre ele se regasesc si cateva care pot fi considerate trucuri bune. Aceste doua trucuri va pot face viata mult mai usoara daca folositi aplicatia WhatsApp in propriile modele de telefoane, fie ca este vorba despre cele iPhone, sau despre cele care ruleaza sistemul de operare Android, situatia fiind aceeasi.

WhatsApp are un prim truc pe telefoanele voastre care va ofera posibilitatea de a cauta orice fel de cuvinte in toate conversatiile pe care le-ati purtat cu oricine, astfel ca puteti gasi orice fel de informatii. Deasura interfetei pentru conversatii exista o bara de cautare, sau o iconita pentru cautarea de informatii, iar accesarea ei va ofera posibilitatea de a cauta prin toate conversatiile din WhatsApp diverse cuvinte din conversatii, dar nu poze si clipuri video.

WhatsApp cautari conversatii

WhatsApp: Aplicatia are Aceste 2 TRUCURI de care NU STIAI

WhatsApp are un al doilea truc grozav intr-o functie din aplicatie care va ofera posibilitatea de a modifica fundalul conversatiilor in care vorbiti cu prietenii vostri, adica de a seta un wallpaper pentru ele. Optiunea pentru a modifica fundalul interfetei pentru conversatii din WhatsApp este disponibila in meniul de setari pentru Chat, la sectiunea Chat Wallpaper, iar acolo veti avea optiunea de a alege intre o poza furnizata de aplicatie, sau una pe care o aveti deja in telefoane.

WhatsApp va extinde aceasta functionalitate incepand cu una dintre noile versiuni care vor fi lansate anul acesta, iar utilizatorii vor putea sa foloseasca inclusiv dark mode cu wallpaper-uri speciale, si culori speciale. Ambele functii ale WhatsApp pot fi utilizate pe iOS si Android in exact acelasi mod, iar compania pregateste pentru 2020 inclusiv alte optiuni de personalizare a felului in care arata sectiunea pentru conversatiile pe care le purtam zilnic.

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global in momentul de fata, iar aplicatia continua sa creasca, deci vor fi adaugate si alte functii grozave pentru toata lumea in viitor.