Android: Functia NOUA GROAVA Adusa de la Facebook si iPhone

Android are dezvaluita o noua functie grozava adusa de la Facebook Messenger si iPhone, iata ce va fi oferit de Google pentru toate telefoanele din 2020.

Android reactii

Android urmeaza sa aiba in viitorul nu foarte indepartat o noua functie grozava adusa de la Facebook si iPhone, iar unii dintre cei care folosesc sistemul de operare al celor de la Google o asteapta de mult. Vorbim despre o noua imbunatatirei pentru aplicatia Messages a celor de la Google, ea fiind aplicatia predefinita de mesaje din Android, iar in curand pentru toti cei cu telefoane vor fi disponibile reactii pentru mesajele pe care le primesc de la oricine.

Android are implementat de ceva vreme sistemul RCS, care permite trimiterea de mesaje ca intr-o aplicatie de mesagerie standard, adica inclusiv poze si clipuri video, dar lucrurile nu se vor opri aici. Cei de la Google vor sa ofere inclusiv posibilitatea oamenilor de a reactiona la mesajele pe care le primesc in Android, asa cum fac pe Facebook Messenger, sau chiar iMessage, ideea in sine fiind apreciata in aceste platforme, si folosita destul de des de oameni.

Android: Functia NOUA GROAVA Adusa de la Facebook si iPhone

Android urmeaza sa aiba implementat acest sistem intr-un mod care-l va face sa semene extrem de mult cu cel pe care-l vedem pentru Facebook Messenger, iar asta e chiar o veste foarte buna. Practic, utilizatorii vor avea posibilitatea de a trimite o reactie la mesaje in loc de un alt mesaj, dar asta numai daca au sistemul RCS activat de catre operatorul lor de telefonie mobila, deci nu chiar toata lumea se va putea bucura de aceasta functionalitate.

Android a avut sistemul RCS lansat de catre cei de la Google de ceva vreme, insa compania s-a cam chinuit cu operatorii de telefonie mobila sa-i convinga sa activeze sistemul si pentru clientii lor. Desigur ca asta se va schimba in anii urmatori, insa pana atunci, tot ceea ce vedem mai sus pentru Android va fi limitat doar la cei cu RCS, in timp ce restul utilizatorilor de telefoane vor trebui sa astepte activarea sistemului si in cazul lor.

Android va avea multumita tehnologiei RCS si mai multe functii pentru mesagerie prin aplicatia nativa a sistemului de operare, asa cum ofera cei de la Apple in telefoanele iPhone prin platforma iMessage.