Digi Mobil: UIMESTE TOTI Romanii cu Anuntul Total NEASTEPTAT

Digi Mobil ii uimeste pe toti romanii cu anunt total neasteptat care a venit saptamana aceasta, iata cum a decis sa raspunda la atacurile venite de la Telekom.

Digi Mobil promotie

Digi Mobil vine cu un anunt complet neasteptat si uimeste toti romanii pentru ca totul vine intr-un moment in care operatorul de telefonie mobila parea sa fie fara replica la ceea ce se intampla. La doar cateva zile dupa ce Telekom a anuntat noua sa oferta de portare pentru clientii din Romania, Digi Mobil a revenit cu vechea sa oferta foarte buna de portare cu care a reusit sa atraga foarte multi clienti noi in retea, stabilind un record pentru anul 2019.

Digi Mobil a relansat in februarie oferta de portare cu posibilitatea de a cumpara telefoane in rate fara dobanda, si fara avans in anumite cazuri, aceasta promotie fiind foarte populara in randul multor clienti. Cu aceasta oferta, dar si alte cateva, Digi Mobil a reusit in anul 2019 sa atraga cel mai mare numar de clienti prin portare in retea dintre toti operatorii de telefonie mobila, intrecand fara drept de apel Telekom, Orange, si Vodafone.

Digi Mobil: UIMESTE TOTI Romanii cu Anuntul Total NEASTEPTAT

Digi Mobil a avut o provocare foarte importanta lansata de catre cei de la Telekom saptamana aceasta dupa ce a fost anuntata oferta lor de portare cu 12 luni de reducere de 50% pentru abonamente. Cei de la Digi Mobil au avut o oferta similara de Black Friday, iar noiembrie a fost luna in care au adus cel mai mare numar de clienti noi in retea, stabilit un record pentru aceasta perioada, iar Telekom incearca sa le fure coroana cu oferta sa pentru anul 2020.

Digi Mobil raspunde cu oferta sa de portare cu abonamente nelimitate la 5 euro, cu 1 euro pe luna mai ieftine decat cele de la Telekom, dar aici se adauga si telefoanele vandute in rate fara dobanda, si avans in unele cazuri. Cei de la Digi Mobil au foarte multe modele interesante de telefoane pe care le listeaza in cadrul acestei oferte, inclusiv unele de ultima generatie, astfel ca s-ar putea sa gaseasca destul de multi romani interesati de promotia sa.

Digi Mobil desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, la fel ca in cazul celei pe care o desfasoara Telekom, astfel ca ramane doar sa alegeti ceea ce va intereseaza pe voi.