WhatsApp: Noul DARK MODE e Lansat MAI REPEDE pe Telefoane

WhatsApp va avea noul dark mode lansat mai repede de catre compania Facebook, iata ce decizie a fost luata pentru toti oamenii cu telefoane iPhone, Android.

WhatsApp beta dark mode

WhatsApp are parte de un anunt complet neasteptat astazi pentru cei care asteapta lansarea noului dark mode pentru telefoanele lor, iar asteptarea pentru a-l putea folosi urmeaza sa fie mult mai mica. Conform binecunoscutului leaker de informatii privitoare la noutatile pentru WhatsApp care sunt oferite initial in versiunile beta ale aplicatiilor pentru telefoane, se pare ca acest dark mode va deveni disponibil pentru toti beta testerii de saptamana viitoare.

WhatsApp a lansat noul dark mode in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android inca de saptamana trecuta, dar un numar limitat de oameni au avut activata tema intunecata actvata in acest stadiu. Asta se va schimba pentru ca WhatsApp vrea sa extnda numarul de oameni care testeaza noul dark mode in propriile telefoane iPhone si Android, deci toti cei care au deja aplicatiile in versiune beta instalate, vor putea folosi noua tema intunecata.

WhatsApp: Noul DARK MODE e Lansat MAI REPEDE pe Telefoane

WhatsApp beta dark mode

WhatsApp pare sa vrea sa accelereze procesul de pregatire a noului dark mode pentru a fi lansat pentru utilizatorii din intreaga lume in versiune finala, iar lucrurile evolueaza cu o repeziciune destul de mare. E interesant cum s-a luat decizia ca WhatsApp sa aiba atat de repede facuta trecerea de la testarea cu un numar limitat de utilizatori, la toti cei care folosesc aplicatiile in versiune beta, iar acesta e un semn ca lansarea e grabita si ar putea intra curand in “linie dreapta.

WhatsApp a avut acest dark mode testat timp de foarte multe luni, iar acum dezvoltarea sa este in mod surprinzator accelerata, ceea ce ne face tot mai nerabdatori sa putem folosit noua tema intunecata. Avand in vedere felul in care se desfasoara lucrurile, n-ar fi imposibil sa vedem ca WhatsApp va lansa acest dark mode pentru toata lumea la inceputul lunii viitoare, dar totul depinde de cum urmeaza sa descurga procesul de testare in versiune beta.

WhatsApp va avea intre timp lansate alte functii si noutati importante pentru utilizatorii din intreaga lume, dark mode fiind doar una dintre surprizele de care vor avea parte utilizatorii in 2020.