Fortnite: 5 Arme care REVIN in Sezonul 2 + un Nou Skin EPIC

Fortnite urmeaza sa aiba 5 arme si un nou skin epic aduse in sezonul al doilea din capitolul al doilea, iata ce surprize a pregatit Epic Games acum.

Fortnite arme skin

Fortnite urmeaza sa aiba nu mai putin de 5 arme care ar trebui sa revina in sezonul al doilea din capitolul al doilea, iar separat de ele ar trebui sa vedem si skin-ul epic care este prezentat mai jos. Prima arma care ar trebui sa revina in Fortnite este sniper-ul Storm Scout, ea fiind eliminata cu ceva timp in urma desi era foarte utila pentru a putea reduce substantial viata inamicilor, dar mai mult decat atat, putea arata si unde urmau sa apara unii.

Fortnite urmeaza sa aiba o alta surpriza interesanta in reaparatiea pustii de infanterie, aceasta avand capacitatea de a lua toata viata unui inamic in doar cateva secunde inainte de a fi eliminata. Alta surpriza uriasa ar fi in revenirea grenadelor Shadow care sunt capabile sa ascunda jucatorul dupa activare, ele crescandu-i deasemenea viteza de deplasare, si dubland distanta pe care cei din Fortnite pot sa sara, ea fiind extrem de apreciata inainte de a fi eliminata.

Fortnite: 5 Arme care REVIN in Sezonul 2 + un Nou Skin EPIC

Fortnite urmeaza sa aiba readus inclusiv Slurp Juice, ceea nu reprezinta o arma, aceasta potiune crescand viata utilizatorilor dupa o lupta, dar si armura, cu pana la 75%, pentru alte lupte. Fortnite ar putea avea deasemenea readuse in joc inclusiv focurile de tabara, acestea fiind extrem de utile pentru a creste rapid viata unui jucator, deci reimplementarea lor ar fi cu siguranta apreciata de catre foarte multa lume, si ar fi grozava daca s-ar intampla asta.

Fortnite skin epic

Fortnite ar urma sa aiba si skin-ul epic de mai sus inclus de catre cei de la Epic Games, denumirea acestuia nefiind deocamdata cunoscuta, dar ea ar putea avea legatura cu aurul, sau cel putin asta indica acum codul sursa al jocului. Acest sin a fost descoperit pentru Fortnite la jumatatea lunii trecute, crezandu-se ca el va veni cu patch-ul 11.50, dar se pare ca abia in sezonul al doilea urmeaza sa fie lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga, ceea ce e o veste buna.

Fortnite urmeaza sa aiba sezonul al doilea din capitolul 2 lansat saptamana viitoare, daca zvonurile de acum se vor adeveri, astfel ca ramane de vazut ce anume va mai anunta Epic Games pentru toata lumea.