IKEA are REDUCERI pentru Clientii care Folosesc Google Maps

Ikea reduceri google maps

IKEA, unul dintre cei mai mari producatori si retaileri de mobilier, are o oferta extrem de interesanta pentru cei care folosesc Google Maps, compania suedeza oferindu-le reduceri oamenilor care utilizeaza aplicatia in telefoanele proprii.

IKEA desfasoara aceasta campanie in Dubai, acolo unde le ofera clientilor reducere pentru produsele din magazinele sale in functie de timpul necesar pentru a calatori pana la ele in baza rutelor facute de catre Google Maps de pe telefoane.

IKEA ofera reducere de 28 de dolari pentru fiecare oara necesara unui client pentru a ajunge la unul dintre magazinele sale, insa reducerea in sine e infima in comparatie cu preturile pe care le cere pe produsele vandute in Dubai, sau cu salariile castigate de catre oameni.

IKEA ofera reducerile in functie de fiecare minut necesar pentru a ajunge la magazin, deci nu trebuie adunata efectiv o ora pentru ca reducerea sa fie oferita, ceea ce face lucrurile mai simple, dar e greu de spus cam cata lume va profita de oferta.

Ikea reduceri google maps dubai

IKEA desfasoara o asemenea campanie pentru prima oara in vreuna dintre tarile in care este activa in momentul de fata, iar daca ea va avea succes, atunci nu ar fi exclus ca promotia sa fie extinsa inclusiv in alte tari de pe glob, poate si in Europa.