Dacia Duster: Modelul Hibrid vine cu SURPRIZE MARI in 2020

Dacia Duster va avea parte de un model hibrid lansat in 2020, iar acesta va veni cu o foarte mare surpriza pentru clientii care vor sa-l cumpere.

Dacia Duster facelift

Dacia Duster are anuntata pentru lansare inclusiv o versiune hibrid in cursul acestui an, iar producatorul roman pregateste cateva surprize interesante pentru un posibil facelift care ar putea fi anuntat in toamna. Stim deja sigur ca Dacia Duster va fi vanduta intr-o versiune hibrid in 2020 de catre Dacia, dar nu stim prea multe dintre noutatile importante pe care grupul roman detinut de catre Renault le va aduce, dar imaginile spion cu alte modele ne ofera indicii.

Dacia Duster ar urma sa aiba in versiunea hibrid inclusiv acel sistem multimedia Easylink pe care il vedem in imaginile spion cu Dacia Sandero, sau cu Dacia Logan, schimbarea parand sa fie facuta pentru toata seria. Stiti deja ca Renault foloseste de ceva vreme acest sistem multimedia in masinile sale, iar pentru Dacia Duster el va aduce o schimbare foarte frumoasa pentru interior, intregbul bord si consola centrala urmand a fi serios modificate.

Dacia Duster: Modelul Hibrid vine cu SURPRIZE MARI in 2020

Dacia Duster ar urma totusi sa aiba marea surpriza pe partea de motorizare, iar asta pentru ca nu ar fi exclus sa vedem o versiunea care combina un motor cu combustie interna cu unul electric. Desigur ca un asemenea model de Dacia Duster ar fi si destul de scump, chiar mai scump decat modelul care are motor dual cu GPL si benzina, dar din moment ce vorbim totusi despre niste tehnologii vechi, refolosite de la alte masini Renault, e posibil ca pretul sa fie acceptabil.

Dacia Duster ar putea veni si scu schimbari pentru caroserie, poate chiar faruri LED in locul celor actuale, noi stopuri, si alte modificari pentru aspectul general. Aceste schimbari au fost descoperite in modelele noi ale Logan si Sandero, care pana acum au aparut camuflate in imagini, astfel ca asteptam acum sa vedem si ce imagini spion ar mai putea apare cu versiunea noua a Dacia Duster care e asteptata de unii dintre cei care sunt in cautarea unei masini noi.

Dacia Duster ar putea avea versiunea hibrid, sau doar cu un facelift, anuntata in cadrul unui salon auto din toamna, dar deocamdata nimic nu e 100% sigur.