ANUNT: Politia Romana ne AVERTIZEAZA cu un Caz ULUITOR

ANUNT Politia Romana viteza

Politia Romana a publicat in cursul acestei zile un anunt care ar trebui sa vina ca o avertizare serioasa pentru cetatenii care circula pe drumurile publice, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie care nu se intampla chiar atat de des.

Politia Romana a dezvaluit faptul ca un sofer a fost depistat circuland cu viteza de 216 KM/h intr-o localitate din Romania, de peste 4 ori mai mare decat limita de viteza legala in respectiva localitate, viteza fiind una surprinzator de mare.

Politia Romana nu dezvaluie si unde anume l-a depistat pe acel sofer care circula cu viteza care e oricum greu de atins intr-o localitate, insa afirma ca i-a aplicat o amenda de 1305 LEI, si i-a suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile.

Politia Romana depisteaza in mod normali soferi circuland pe autostrada cu viteze de acest gen, iar acolo e destul de usor de atins o asemenea viteza, fiind un drum drept si gandit pentru viteze mari, dar in localitate e greu de atins o asemenea viteza, indiferent de masina.

Politia Romana face totusi un avertisment foarte important pe care toti soferii ar trebui sa il stie, iar asta pentru ca radarele stau in localitati pentru a depista soferii care depasesc limitele legale de viteza, chiar si unele care par incredibile.

50km/h+166km/h-1305lei+90zile = Dă cu virgulă?Probabil tot aceleași calcule a făcut și tânărul care a gonit mașina…

Publicată de Politia Romana pe Sâmbătă, 15 februarie 2020