Facebook: Dark Mode e LANSAT deja pentru iPhone si Android

Facebook lite dark mode

Facebook a lansat deja un dark mode pentru iPhone si Android, compania americana luand foarte multa lume prin surprindere cu decizia de a distribui tema intunecata pentru oameni fara a oferi prea multe detalii inainte de a lua decizia.

Facebook a inceput sa activeze noul dark mode pentru aplicatia oferita in versiune Lite pentru iPhone si Android in diverse tari de pe glob, iar cei care o folosesc se pot bucura de astazi de tema intunecata, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru toata lumea.

Facebook ofera aplicatia Lite in anumite regiuni de pe glob unde conexiunile de internet sunt slabe, ea permitand folosirea platformei de pe telefoane slabe, cu viteze mici de internet, iar cei care le au instalate au deja activ un buton care permite activarea dark mode pentru telefoanele lor.

Facebook lanseaza acest nou dar mode pentru versiunea Lite inainte ca in versiunea principala a aplicatiei sa fie oferita tema intunecata, ceea ce vine ca o surpriza pentru multi dintre cei care asteapta de luni de zile distribuirea noii teme intunecate.

Facebook lite dark mode iphone android

Facebook a lansat deja un dark mode pentru Facebook Messenger, va lansa unul pentru WhatsApp foarte curand, iar in versiunea principala a aplicatiei urmeaza sa fie oferit unul cand va fi 100% pregatit pentru distributie in toata lumea.