Dacia Logan 3: FOTO cu SCHIMBARILE de Design la Modelul 2020

Dacia Logan 3 are astazi parte cu primele foto care ne prezinta design-ul final al masinii cu schimbari foarte mari care sunt asteptate de catre clienti.

Dacia Logan 3 design

Dacia Logan 3 a aparut zilele trecute in noi imagini spion care aratau multe schimbari pentru felul in care va arata design-ul modelului pentru anul 2020, acestea fiind imagini concept realizate de catre rusi. Dacia Logan 3 va fi vanduta acolo sub brand-ul celor de la Renault, iar asta e perfect normal pentru ca nu peste tot in Europa masinile grupului francez sunt vandute sub brand-ul Dacia, dar asta conteaza mai putin, pentru ca design-ul e important.

Dacia Logan 3 dadea de inteles din imaginile spion ca va fi lansata cu un design extrem de interesant, acesta urmand a fi foarte similar cu cel al modelelor de masini Renault care au fost lansate pana acum. Puteti vedea din imaginile acestui articol cat de mult va fi schimbata Dacia Logan 3 in raport cu modelele actuale multumita acestui nou design, cei de la Renault dorind sa ii ofere un aspect mult mai similar cu cel pe care-l au masinile sale actuale.

Dacia Logan 3: FOTO cu SCHIMBARILE de Design la Modelul 2020

Dacia Logan 3 design frontal

Dacia Logan 3 ar urma sa aiba aspectul schimbat extrem de mult de la faruri si pana la stopuri, cei de la Dacia parand sa doreasca sa diferentieze total noul model in comparatie cu ceea ce este acum la vanzare. Chiar daca aceste imagini fac parte doar dintr-un concept, ele sunt bazate pe imaginile spion pe care le-am vazut pentru Dacia Logan 3 pana in momentul de fata, si ca sa fiu sincer, masina arata mult mai modern, si mult mai bine decat modelele actuale.

Dacia Logan 3 nu prea seamana mai deloc cu ceea ce stiam pana acum in legatura cu modelele de la Dacia, dar pentru ca vorbim despre imagini concept, e posibil ca versiunea finala sa fie usor diferita. Separat de design-ul exterior, Dacia Logan 3 va avea schimbat inclusiv bordul, si consola centrala, o noua unitate multimedia Easylink urmand a fi adusa de la masinile celor de la Renault pentru a aduce mai multa functionalitate de ultima generatie pentru clienti.

Dacia Logan 3 urmeaza sa fie lansata anul acesta, poate intr-un salon auto care va avea loc undeva prin toamna, astfel ca ramane de vazut ce anume vom mai putea afla in urmatoarele luni.