Netflix: Filmul INFRICOSATOR care a SPERIAT Abonatii (VIDEO)

Netflix a lansat un film infricosator care a speriat multi abonati din cadrul platformei de streaming video la cerere, iata ce reclama acestia acum.

Netflix are in fiecare an lansate sute de filme si seriale originale, insa unul care a fost recent publicat in platforma de streaming video i-a speriat atat de mult pe unii dintre abonati incat ei nu reusesc sa il termine de vazut. Ares este filmul care a speriat abonatii celor de la Netflix, iar mai sus aveti un trailer pentru pelicula care pentru unele persoane se dovedeste a avea un impact emotional mult prea mare pentru a fi vazuta pana la final.

Netflix includ filmele horror intr-o categorie speciala, si in mod teoretic ar trebui sa le promoveze doar in randul celor care vor sa vada asemenea pelicule, dar realitatea este ca ele mai sunt promovate si pentru alti oameni. E posibil ca unii dintre cei care nu se uita in mod normal la filme horror sa fi avut acest film promovat de catre Netflix, iar de aceea sa fi reclamat ca el este prea infricosator, dar ramane ca fiecare sa se uite la el si sa decida singur.

Netflix: Filmul INFRICOSATOR care a SPERIAT Abonatii (VIDEO)

Netflix a finantat crearea acestui film special pentru olandezi, care par sa fie fani ai filmelor de tip horror, insa nu vorbim despre un film de lung metraj, ci despre unul care are doar 32 de minute. In ciuda faptului ca nu are o durata foarte lunga, filmul pe care Netflix l-a finantat are un impact atat de puternic incat lumea se sperie, si felul in care se comporta personajele in trailerul oficial pentru el confirma fara dubiu ceea ce spun oamenii pe Twitter.

Netflix nu este la primul film care reuseste sa ii sperie atat de mult pe cei care platesc pentru abonamente in platforma, acum cateva luni altul reusind sa sperie destul de bine destul de multe persoane. Atunci a fost vorba si despre o problema separata de continutul care a speriat abonatii de pe Netflix, compania americana fiind nevoita sa il retraga pentru a-l modifica inainte de a-l repune in distributie in cadrul platformei sale de streaming.

Netflix finanteaza tot felul de filme si seriale pentru platforma sa, deci nu este neasteptat sa vedem si altele care sa fie atat de infricosatoare, dar exista si un public pentru aceste creatii.