Calea Lactee: Anuntul INCREDIBIL, ce au Facut EXTRATERESTRII

Calea Lactee este in centrul unui anunt incredibil venit de la cercetatori, iata ce ar fi facut extraterestrii chiar in mijlocul galaxiei din care facem parte.

Calea Lactee extraterestri

Calea Lactee, galaxia din care Pamantul face parte impreuna cu alte cateva planete, multe luni, si mai multe comete, sau mai multi meteoriti, e in centrul unei dezvaluiri incredibile a cercetatorilor. Unii dintre acestia afirma faptul ca in centrul galaxiei Calea Lactee ar fi fost plasat un dispozitiv care emite un semnal care sa fie descoperit de catre o alta civilizatie, insa ce se va intampla dincolo de asta, ei bine din pacate cercetatorii n-au mai putut explica inca.

Calea Lactee are aceasta descoperire facuta de catre cercetatorii care fac parte dintr-un proiect special creat in 2015 cu ajutorul lui Stephen Hawking, el avand menirea de a descoperi orice fel de semnale radio ce traverseaza universul. Cercetatorii au analizat cu foarte mare atentie centrul galaxiei Calea Lactee pentru a descoperi acest semnal, ei fiind de parere ca daca vreo alta civilizatie ar dori sa comunice cu noi, acela ar fi un punct in care ar putea plasa un dispozitiv de comunicare.

Calea Lactee: Anuntul INCREDIBIL, ce au Facut EXTRATERESTRII

Calea Lactee are in centrul sau o uriasa gaura neagra, iar cercetatorii spun ca punctul ar fi perfect pentru ca un dispozitiv de comunicare sa existe, desi ei pana acum nu au descoperit asa ceva. Cercetatorii din spatele proiectului Listen au publicat pe internet 1.000.000 de GB de date adunate de la toate telescoapele de pe Pamant care incearca sa capteze orice fel de semnale radio ar fi emise in Calea Lactee de catre orice fel de surse extraterestre.

“Este posibil ca extratereștrii să fi plasat un far în centrul Calea Lactee, în speranța că o altă civilizație ar putea să o localizeze, cred oamenii de știință. Centrul galactic este subiectul unei campanii foarte specifice și concertate cu toate facilitățile noastre. Dacă o civilizație avansată oriunde pe Calea Lactee ar vrea să pună un far undeva … centrul galactic ar fi un loc bun pentru a o face.”

Calea Lactee ar putea ascunde un dispozitiv de comunicare cu o alta civilizatie, dar e posibil ca el sa nu fie descoperit pana cand ceva va fi trimis in gaura neagra din centrul galaxiei noastre pentru ca interiorul sa fie analizat. Ceea ce ne spun cercetatorii acum este o simpla posibilitate, iar asta deoarece Calea Lactee este foarte mare, foarte greu de explorat, si nimeni nu stie foarte clar ce se ascunde in toate colturile sale in momentul de fata.

Calea Lactee ascunde foarte multe secrete in momentul de fata, ceea ce e perfect normal, dar poate ca in acea cantitate imensa de date exista si niste informatii ascunse cu privire la existenta vietii extraterestre.