Primele Samsung GALAXY Z Flip CRAPATE Anunta o Mare PROBLEMA

Samsung GALAXY Z Flip crapat

Samsung GALAXY Z Flip a fost lansat vineri in magazine de catre compania Samsung, iar desigur ca unii dintre fanii sai s-au grabit sa cumpere noile modele de telefoane pliabile, care sunt si extrem de interesante din multe puncte de vedere.

Dupa inceperea livrarilor de telefoane din seria Samsung GALAXY Z Flip iata ca au inceput sa apara si primele probleme in randul clientilor care au descoperit ca telefoanele sunt mult mai fragile decat pareau la o prima vedere, din pacate.

Samsung GALAXY Z Flip apare intr-o prima imagine a unui utilizator care sustine ca ecranul s-a crapat chiar din prima zi de utilizare, oferind ca posibila cauza frigul in care l-a utilizat, ceea ce desigur ca lasa Samsung cu un telefon foarte vulnerabil.

Samsung GALAXY Z Flip crapat frig

Samsung GALAXY Z Flip nu ar trebui sa aiba ecranul crapat atat de usor chiar si daca e folosit in frig, aceasta situatie facand cam imposibila utilizarea normala a telefonului daca afara temperaturile scad sub zero grade, de exemplu.

Samsung GALAXY Z Flip apare si intr-o a treia situatie in care pare sa aiba nisip prins undeva sub carcas, un youtuber facand cateva poze cu el prin nisip, iar rezultatul il puteti vedea mai sus, si nici asta nu e chiar bine.

Samsung GALAXY Z Flip e un telefon foarte interesant, dar din pacate e foarte posibil ca el sa fie mult prea fragil in comparatie cu ceea ce se asteapta lumea.