Fortnite: SURPRIZA URIASA la care NICIUN Fan NU se Astepta

Fortnite dust

Fortnite are o surpriza extrem de mare anuntata pentru jucatorii din intreaga lume, iar nimeni nu se astepta ca ea sa fie oferita vreodata, dar iata ca si lucruri neasteptate de bune se intampla intr-un final pentru cei care sunt activi in joc.

Fortnite urmeaza sa aiba disponibila o harta speciala din Counter Strike Go, mai exact harta Dust II, si puteti vedea mai jos cum urmeaza sa sa arate in jocul celor de la Epic Games, oferirea sa venind ca o surpriza pentru modul Search and Destroy.

Fortnite poate avea jucata harta Dust II de catre utilizatori multumita celor care au creat-o si au oferit grafica din spatele ei pentru a fi folosita in cadrul popularului titlu creat de catre americani si folosite de sute de milioane de oameni din intreaga lume.

Fortnite a avut de-a lungul timpului implementate diverse surprize din divrerse jocuri, sau chiar filme, insa aceasta cu harta Dust II din Counter Strike Go este una dintre cele mai interesante oferite pana in momentul de fata.

Fortnite counter strike go

Fortnite a avut foarte laudat modul Search and Destroy pe care compania Epic Games l-a creat pentru toti jucatorii, iar multumita lui putem vedea si ceea ce este posibil pentru a avea parte de mai multa diversitate in cadrul titlului atat de popular.