Coronavirus: Masura DRASTICA Luata pentru a Impiedica Raspandirea

Coronavirus bancnote

Coronavirus continua sa ucida si sa infecteze oameni in China, astfel ca se recurge acum la masuri drastice pentru a opri raspandirea acestuia, atat in China, cat si in alte zone de pe glob, si era nevoie de ele in momentul de fata.

Coronavirus obliga autoritatile din China sa ia decizia de a retrage din circulatie bancnotele vechi pe care populatia le foloseste pentru cumparaturi, o parte dintre ele urmand a fi trecute printr-un proces de curatare inainte de a fi repuse in circulatie.

Coronavirus a adus in provincia Hubei bancnote noi in valoare totala de 86 de miliarde de dolari pentru cetatenii de acolo, iar bancile vor incepe sa le distribuie la bancomate pentru toti cei care vin sa retraga bani pentru cumparaturile obisnuite.

Coronavirus va fi eradicat de pe bancnotele retrase folosit raze ultraviolete, iar dupa curatare, hartiile vor fi izolate timp de 14 zile inainte de a fi repuse in circulatie, totul pentru ca numarul de infectari sa fie redus cat se poate de mult in urmatoarea perioada.

“Noul coronavirus a restricționat milioane de chinezi la casele și orașele lor, iar acum bilete bancare vechi sunt în carantină. Guvernul a întrerupt transferul și alocarea bancnotelor vechi în provincii și între orașele cele mai afectate de focarul mortal.”

Coronavirus impune aceasta masura in ciuda faptului ca in China sunt foarte populare sistemele de plata mobila, in special WeChat, dar persoanele in varsta inca folosesc bancnote si monede, deci masura le vizeaza in principal pe acestea.