WhatsApp: Aplicatia se Schimba RADICAL pe TOATE Telefoanele

WhatsApp va avea parte de schimbari radicale in anul 2020 pe toate telefoanele iPhone si Android, iata ce a fost anuntat de catre compania Facebook.

WhatsApp anunturi

WhatsApp va fi in 2020 schimbata radical pe toate telefoanele iPhone si Android care pot utiliza platforma de mesagerie, iar aceasta este, pana la urma, si o veste foarte buna pentru miliardele de utilizatori. Presedintele companiei Facebook, Mark Zuckerberg, anuntase acum catva timp ca va aduce in WhatsApp cateva noutati majore, una dintre ele fiind deja lansata in India, si vorbim despre sistemul de transferuri de bani, care se va numi WhatsApp Pay.

WhatsApp va avea totusi si o alta schimbare, luata din Facebook Marketplace, ea urmand a le permite oamenilor sa vanda diverse produse prin intermediul platformei de mesagerie, ceva ce nimeni nu credea ca ar putea vedea. Pentru WhatsApp implementarea acestei functii nu este chiar atat de complicata, mai ales ca ea vine direct de la Facebook, atunci unde a fost creata o piata virtuala similara pentru reteaua de socializare, ea avand si foarte mare succes.

WhatsApp: Aplicatia se Schimba RADICAL pe TOATE Telefoanele

WhatsApp va avea o sectiune speciala integrata in 2020 pentru a facilita vanzarea de diverse obiecte, mai mult ca sigur pe diverse regiuni, pentru ca oamenii sa poata descoperi mai rapid ce ii intereseaza. Persoanele care pun obiectele la vanzare vor putea adauga descrieri, si poze, la fel ca in orice alt website in care distribuie produse pe care vor sa le vanda, doar ca aici vor fi mult mai usor de contactat, direct prin mesaje in platforma, sau apeluri.

WhatsApp va fura in acest mod o parte din atentia de care au parte alte platforme de publicare de anunturi pentru vanzarile online, ceea ce desigur ca pana la urma nu e o veste chiar atat de rea pentru oamenii obisnuiti. Desigur ca si platforma in sine va trebui sa fie suficient de atractiva pentru ca oamenii sa o foloseasca pentru a publica anunturi de vanzare, dar cu siguranta vom afla din timp ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre Facebook pentru noi.

WhatsApp va avea aceasta platforma de publicare de anunturi de vanzare lansata undeva in cursul anului 2020, chiar daca deocamdata nu a fost dezvaluita o posibila data, deci o putem astepta cu interes.