GTA 6: Anuntul MARE care CONFIRMA ca Jocul va fi unul GROZAV

GTA 6 costume

GTA 6 va fi un joc foarte complex, iar asta pentru ca Rockstar Games a dat de inteles ca pregateste schimbari foarte mari pentru lumea virtuala a jocului, dar si pentru ca un anunt recent dezvaluie faptul ca povestea gandita de producator va fi una de mare complexitate.

GTA 6 urmeaza sa aiba povestea influentata si de catre un designer vestimentar pe care cei de la Rockstar cauta sa il angajeze pentru a crea costumele pe care le vor avea personajele care vor aparea in cadrul jocului, ceea ce arata ca sunt gandite toate detaliile importante.

GTA 6 ar trebui sa aiba povestea intinsa pe 10 ani si diverse locatii virtuale, deci a avea oameni care sa si gandeasca diverse costume pentru toate personajele este ceva foarte important care demonstreaza ca foarte multe detalii sunt avute in vedere.

GTA 6 va fi lansat si intr-o perioada in care consolele si calculatoarele sunt capabile sa redea cu un nivel mult mai mare de detaliu elementele grafice din obiectele virtuale create, iar Rockstar Games vrea ca inclusiv imbracamintea sa arate extrem de bine.

“Rockstar North este în căutarea unui costum și garderobă pentru a lucra în echipa de artă, în timp ce continuăm să creăm personaje memorabile pentru a popula lumile noastre de joc. Aceasta este o poziție permanentă bazată pe studioul unic de dezvoltare a jocurilor Rockstar din inima Edinburghului.”

GTA 6 a ramas fara co-fondatorul care a lucrat la atat de multe versiuni ale seriei, dar si la multe jocuri, insa chiar si in lipsa sa, iata ca interesul pentru a avea un numar cat mai mare de detalii pentru joc ramane in continuare ridicat.