Netflix: Vesti NEASTEPTAT de BUNE pentru MILIOANE de Clienti

Netflix este in centrul unor vesti neasteptat de bune pentru milioane de clienti din intreaga lume, iata ce decizie a luat compania pentru toata lumea in 2020.

Netflix diablo

Netflix este in centrul a doua vesti neasteptat de bune pentru milioane de clienti din intreaga lume care asteptau de la platforma de streaming video la cerere ceva ce se pare ca se inteplineste intr-un final. Prima veste foarte buna sta in faptul ca Netflix a decis sa produca in sfarsit o serie animata a Diablo pentru fanii din intreaga lume, conformarea venind chiar de la unul dintre vicepresedintii companiei Blizzard, ceea ce confirma tot ce sperau fanii.

Netflix s-a gandit daca sa faca, sau nu, aceasta serie timp de cativa ani de zile, iar intr-un final a luat decizia de merge mai departe si de a o contracta de la partenerii sai, iar Blizzard pare sa fi lucrat intens la ea. Detalii cu privire la scenariul pe care il va avea seria animata a Diablo nu se cunosc inca, dar daca vorbim despre ceva produs de catre Netflix, e destul de clar faptul ca filmul, sau serialul, urmeaza sa fie unul de care fanii se vor putea bucura total.

Netflix: Vesti NEASTEPTAT de BUNE pentru MILIOANE de Clienti

Netflix stie ca Diablo inca este un joc foarte popular, cei de la Blizzard investind sume serioase de bani pentru a-i continua dezvoltarea inclusiv in acesti ani, iar transformarea intr-o versiune animata era urmatorul pas. Foarte multi dintre clientii Netflix sunt si fani de jocuri, astfel ca a le aduce si titluri de acest gen in platforma este ceva perfect normal, iar in acest moment creatia este in pre-productie, deci ar putea fi lansata pana la final de an, sau poate in 2021.

“Producător executiv al Diablo, o adaptare TV a IP-ului Blizzard Entertainment, redată în stil anime. În prezent, spectacolul se află în pre-producție pentru distribuție la nivel mondial prin Netflix. Cu partenerul meu de creație, am dezvoltat și am vândut un serial animat bazat pe franciza Overwatch a lui Blizzard.”

Netflix ar putea produce deasemenea si o versiune animata a Overwatch, acelasi vicepresedinte al Blizzard mentionand ca a vandut drepturile pentru un asemenea film, sau serial, catre o companie de productie. Nu se stie daca este vorba tot despre Netflix, sau vreo alta platforma de streaming, insa este destul de clar faptul ca urmeaza sa vedem inclusiv asa ceva de la o companie.

Netflix are pregatite pentru 2020 foarte multe filme si seriale grozave, astfel ca ramane de vadem ce alte surprize vor mai fi dezvaluite pentru oamenii din intreaga lume in viitorul apropiat.