Huawei P40 Pro: ATACA GALAXY S20 Ultra cu o MARE Surpriza

Huawei P40 Pro ataca Samsung GALAXY S20 Ultra cu o foarte mare surpriza, iata ce pregateste compania chinezeasca pentru clientii din intreaga lume.

Huawei P40 Pro s20 ultra

Huawei P40 Pro este pregatit sa atace Samsung GALAXY S20 cu o surpriza foarte importanta pentru toti clientii din intreaga lume, iar acest lucru este perfect normal pentru ca e nevoie de modificari majore. In aceasta idee, se pare ca in Huawei P40 Pro vom avea parte de un nou senzor de imagine special folosit de catre chinezii de la Huawei, iar aceasta va fi bazat pe cel Sony IMX700, care ofera performante foarte bune in telefoanele actuale.

Huawei P40 Pro ar urma sa aiba o camera principala cu senzor de imagine de 52 megapixeli, deci mai putin de jumatate fata de rezolutia pe care o ofera Samsung GALAXYS 20 Ultra, dar tehnologiile difera. Senzorul Sony IMX700 are o dimensiune de 1/1.33 inch, cu suport pentru combinarea de pixeli in format 4×4, deci teoretic ar trebui sa fie mai mare decat cel din Samsung GALAXY S20 Ultra, si ar trebui sa faca poze mult mai bune decat acesta din urma.

Huawei P40 Pro: ATACA GALAXY S20 Ultra cu o MARE Surpriza

Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba si o dimenxiune pixel de 4.48μm, aproape dubla fata de cea de 2.4μm pe care o vedem la Samsung GALAXY S20 Ultra, acesta putand combina pixelii in format 3×3. Practic, desi Huawei P40 Pro va avea un senzor de imagine cu rezolutie mai mica decat cea din Samsung GALAXY S20 Ultra, realitatea este ca specificatiile sale ar urma sa fie cu mult mai bune, ceea ce ar trebui sa aiba drept rezultat imagini mult mai bune.

“În weekend, surse au dezvăluit că Huawei P40 Pro va fi echipat cu Sony IMX 700 CMOS. Acest senzor are 52 de milioane de pixeli efectivi și încă folosește matricea de culori RYYB.”

Huawei P40 Pro ar trebui sa fie superior telefonului coreenilor pe partea de fotografie, ceea ce ar fi o surpriza uriasa, si asta pentru ca Huawei a dorit cu fiecare serie noua de acest gen sa fie deasupra concurentei. Senzorul de imagine pe care Huawei P40 Pro il va avea nu este unul comercial, chinezii modificandu-l special pentru a fi superior Samsung GALAXY S20 Ultra, iar lupta se va incinge pe piata smartphone incepand cu luna martie a acestui an.

Huawei P40 Pro va fi prezentat cel mai probabil undeva spre finalul acestei luni, si pana atunci ar trebui sa aflam toate detaliile importante in legatura cu noul model de telefon foarte important.