Orange: TOTI Clientii Romani au GRATUIT acest Beneficiu Mare

Orange ofera pentru toti clientii din Romania in mod gratuit un beneficiu important de care multi nici nu stiau, iata de ce poti profita acum fara a plati.

Orange cloud gratuit

Orange are pentru toti clientii sai din Romania un beneficiu foarte important de care acestia pot profita gratuit, iar asta pentru ca e inclus in abonamente, iar detalii despre gratuitati sunt oferite in aceasta pagina. Vorbim despre platforma Cloud pe care Orange a creat-o de cativa ani, si care le ofera clientilor din Romania spatiu gratuit pentru a stoca diverse fisiere, sau a face inclusiv backup pentru anumite date pe care le au in telefoanele lor acum.

Orange le ofera abonatilor si clientilor cu cartele Prepay spatiu gratuit in platforma sa Cloud, cantitatea variind in functie de tipul de abonament sau optiune pe care acestia o au acum. Orange le ofera gratuit minim 10 GB de spatiu abonatilor care au abonamente de pana la 12 euro lunar, in timp ce utilizatorii de cartele prepay primesc gratuit aceeasi cantitate de spatiu daca au activa o optiune de minim 5 euro pe cartela, deci au un beneficiu mai mare.

Orange: TOTI Clientii Romani au GRATUIT acest Beneficiu Mare

Orange e ofera clientilor spatiu destul de mult pentru a stoca poze si clipuri video din telefoane, dar desigur ca nu toate, ci doar cele mai importante, insa e mai bine decat nimic, mai ales ca e gratuit. Desigur ca toti cei interesati pot deasemenea sa isi creasca spatiu de stocare disponibil pe care il au in Cloud, cei de la Orange avand preturi surprinzator de bune pentru clienti, optiunea cu spatiu nelimitat, de exemplu, costand doar 3 euro pe luna, extrem de putin.

Orange a lansat cu foarte mult timp in urma platforma sa cloud, insa pana acum n-a prea reusit sa convinga extrem de multi clienti sa o foloseasca, iar de aici vine si gratuitatea, sau pretul mic al extraoptiunilor. Orange ofera platforma sa de tip cloud si pe o varietate de platforme in momentul de fata, astfel ca indiferent ce fel de dispozitiv au clientii sai, ei ar trebui sa poata accesa serviciul pentru a-si stoca informatiile importante in deplina siguranta.

Orange este doar unul dintre operatorii de telefonie mobila care are un serviciu de tip cloud oferit gratuit pentru clientii din Romania, si ceilalti avand servicii similare de care clientii se pot bucura.