Windows 10: Microsoft ATENTIONEAZA Toti Utilizatorii FURIOSI

Windows 10 are toti utilizatorii furiosi atentionati de catre compania Microsoft din cauza unor probleme foarte mare care au si fost confirmate oficial.

Windows 10 furie

Windows 10 are o atentionare foarte importanta lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, vasta majoritate a acestora fiind foarte furios din cauza unor noi probleme care au fost descoperite in cea mai recenta actualizare. Vorbim despre un update lansat martea trecuta de catre cei de la Microsoft pentru a rezolva diverse probleme de functionare pe care Windows 10 le are in momentul de fata, dar care a adus probleme mai mari.

Windows 10 a avut cea mai mare problema dintre toate in faptul ca tot desktop-ul era “curatat” dupa terminarea instalarii, un profil de utilizator temporar fiind activat, el stergand toate iconitele aplicatiilor, si nu numai. Foarte multa lume a raportat problema aceasta in Windows 10 dupa instalarea acestei actualizari, iar cei de la Microsoft au recunoscut in mod oficial faptul ca au reusit sa o reproduca, deci lucreaza la rezolvarea sa acum.

Windows 10: Microsoft ATENTIONEAZA Toti Utilizatorii FURIOSI

Windows 10 are cea mai simpla rezolvare pentru aceasta problema prin simpla dezinstalare a patch-ului, insa dsigur ca asta readuce si problemele vechi pe care acesta le rezolva dupa instalare, deci nu e o solutie 100% buna. Cei de la Microsoft au reusit sa gaseasca o solutie temporara prin transferarea datelor din contul de utilizator vechi intr-unul nou, dar desigur ca putina lume care foloseste Windows 10 stie cum sa faca acest lucru, deci nu e la indemana tuturor.

“Microsoft este conștientă de această problemă cunoscută și inginerii noștri lucrează cu sârguință pentru a găsi o soluție pentru aceasta. [Noi] creăm un utilizator de cont local nou, apoi transferăm fișierele personale din contul temporar în noul cont. După aceea, putem șterge doar contul temporar.”

Windows 10 a ajuns in situatia in care Microsoft nu mai stie cum sa actioneze pentru a le oferi clientilor experienta buna de functionare de care au nevoie, si pentru care au platit, dar desigur ca nu pare sa poata face asta. Windows 10 are in lucru o rezolvare pentru acest patch, si ea va fi lansata in altul nou, care mai mult ca sigur va aduce si alte probleme de care clientii vor fi extrem de suparati, ceea ce va da nastere unui alt scandal.

Windows 10 a ajuns sistemul de operare de care sa te feresti, alta concluzie logica neputand fi trasa in urma problemelor constante pe care toata lumea pare sa le aiba dupa instalarea acestei noi actualizari majore.