Politia Romana: AVERTIZARILE Facute pentru TOTI Cetatenii Romani

Politia Romana video avertizari

Politia Romana a publicat astazi un clip video in care prezinta o serie de avertizari pentru cetatenii romaniei care nu respecta legile tarii, si vorbim despre un mod interesant de prezentare a modului in care actioneaza politistii in tara.

Politia Romana avertizeaza romanii sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice, sa nu depaseasca limitele legale de viteza, sa nu incerce sa fuga de unitatile care ii urmaresc, sa nu faca trafic de droguri, etc, pentru ca politistii sunt pregatiti sa intervina.

Politia Romana a prezentat totul sub forma unui clip video care ne arata cum intervin politistii in diverse cazuri de acest gen, dar mesajul pentru toti cetatenii este ca nu trebuie sa comita infractiuni, sau contraventii, pentru ca nu vor scapa de pedepsele legale.

Politia Romana a investit destul de mult in ultimul an in prezentari de acest gen care au menirea de a arata ca este o institutie de forta care poate interveni cu toata puterea in situatiile in care legile sunt incalcate, iar oamenii pot fi pusi in pericol.

Politia Romana a publicat recent si un clip video in care prezenta cum trebuie sa reactioneze cetatenii cand sunt somati de politie sa opreasca o anumita activitate, acel clip fiind promovat si la televizor, iar acesta ar putea ajunge deasemenea, intr-o versiuen scurtata, pe televizoarele noastre.

Poliția Română

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 19 februarie 2020