RCS & RDS: Clientii ULUITI, NU STIAU ce Primesc in Romania

RCS & RDS isi uluieste clientii din Romania care nu stiau ca primesc asa ceva de la operatorul de telecomunicatii, iata ce le este oferit chiar acum.

RCS & RDS bilet

RCS & RDS are pentru milioanele sale de clienti din Romania ceva ce extrem de putini stiau ca pot primi de la operatorul de telecomunicatii, ceva ce altii nu ofera intr-un maniera similara in momentul de fata. Acum cateva saptamani v-am spus ca RCS & RDS are o pagina speciala in website-ul sau in care le ofera clientilor din Romania informatii cu privire la orasele in care pot plati parcarea prin SMS, impreuna cu numerele de telefon, zonele, si preturile.

RCS & RDS are ceva smilar inclusiv pentru plata biletelor de transport in comun prin SMS, ceva ce simplifica foarte mult viata calatorilor din Romania, dar ceva ce nu prea este oferit intr-un mod centralizat de operatori. RCS & RDS are totusi o pagina speciala in care listeaza orasele in care serviciile de transport public in comun permit cumpararea biletelor nu doar de la case de bilete, taxatori, sau soferi, ci inclusiv prin SMS, inainte de a urca in autobuz.

RCS & RDS: Clientii ULUITI, NU STIAU ce Primesc in Romania

RCS & RDS bilet SMS

RCS & RDS are destul de multe companii locale de transport public in comun listate pentru romanii care sunt dornici sa intre in secolul 21 in ceea ce priveste plata biletelor de autobuz, sau troleibuz. Partea cea mai buna este ca daca aveti ocazia de a calatori in mai multe orase, puteti afla foarte rapid unde trebuie sa trimiteti mesajul, si cat va costa asta, pretul platit fiind fix, atat la RCS & RDS, cat si in alte retele de telefonie mobila din Romania.

RCS & RDS face asta, la fel ca in cazul informatiilor privind parcarile, pentru a ii ajuta pe oameni sa nu caute pe tot internetul aceste informatii, ci sa le aiba centralizate intr-un singur loc. Din pacate, nu stiu cat de actualizate sunt datele care sunt listate acolo, astfel ca daca se intampla sa incercati sa platiti un bilet de autobuz prin SMS in baza informatiilor listate de catre RCS & RDS, si nu puteti face asta, cautati website-ul regiei respective pentru a face plata.

RCS & RDS este, din cate stiu eu, singurul operator de telecomunicatii care are informatii centralizate de acest gen cu privire la plata biletelor de transport public in comun prin SMS, ele fiind valabile pentru orice roman.