Playstation 5: Vestea foarte PROASTA, Anuntul Venit de la Sony

Playstation 5 anulare

Playstation 5 este in mijlocul unei vesti dezamagitoare astazi pentru toti fanii care asteapta lansarea consolei, iar asta pentru ca Sony a facut un anunt care vine ca o lovitura foarte serioasa pentru toata lumea, si din pacate lansarea nu va avea loc curand.

Playstation 5 nu va fi prezentat in conferinta pentru dezvoltatorii de jocuri numita PAX East, asa cum spera foarte multa lume, cei de la Sony luand decizia de a se retrage din eveniment din cauza Coronavirus, astfel ca nu ar putea exista un anunt acolo.

Playstation 5 era in centrul unor zvonuri care spuneau ca ar putea avea cel putin unele detalii dezvaluite in cadrul PAX East, dar cum Sony s-a retras din eveniment, e clar ca nu va fi anuntat nimic, decat daca japonezii vor decide sa faca totul doar printr-un comunicat de presa.

Playstation 5 ar putea fi anuntata doar printr-un comunicat de presa, fara vreo conferinta, iar asta din cauza Coronavirus, deci daca exista vreo sansa ca aceasta consola sa fie prezentata pana la final de februarie, aceasta e singura cale logica in care s-ar putea intampla.

“bine, Sony Interactive Entertainment a luat decizia de a anula participarea la PAX East din Boston în acest an din cauza preocupărilor crescânde legate de COVID-19 (cunoscut și sub denumirea de „coronavirus nou”). Am considerat că aceasta este cea mai sigură opțiune, deoarece situația se schimbă zilnic. Suntem dezamăgiți să ne anulăm participarea la acest eveniment, dar sănătatea și siguranța forței noastre de muncă globale reprezintă cea mai mare preocupare a noastră.”

Playstation 5 este o consola extrem de importanta, iar Sony cu siguranta vrea ca anuntul de lansare sa aiba atentia intregii lumi, dar din moment ce Coronavirus genereaza atat de multe victime in lumea intreaga, masura luata de Sony e una logica.