YouTube: Ascunde un PERICOL URIAS Pentru Multi Utilizatori

YouTube jocuri

YouTube ascunde, din pacate, un pericol urias pentru multi utilizatori, iar asta pentru ca in cadrul platformei detinuta de catre compania Google exista nu doar oameni serios care inregistreaza si publica clipuri video, ci si oameni de rea vointa.

YouTube avea in ianuarie in top 10 cele mai urmarite canale de gaming doar conturi care difuzau inregistrari ale jocurilor facute de catre alte persoane, nu oameni care se jucau in timp real, iar ele promovau website-uri malitioase, sau unele cu hack-uri pentru jocuri.

YouTube a avut in februarie numarul de canale malitioase scazut de la 7 la 5, dar chiar si asa, vorbim despre canale care promoveaza website-uri ce fura datele oamenilor, sau le pot infecta calculatoarele, si totul in timp ce se prezinta ca fiind gameria devarati.

YouTube stie despre aceasta problema serioasa, si dupa alertare a spus ca va incepe sa investigheze canalele care mint oamenii cu ceea ce fac, si mai apoi ii directioneaza spre website-uri dubioase care n-ar trebui sa fie vizitate de catre vreo persoana vreodata.

“În ianuarie, toate cele șapte dintre cele mai vizionate canale de jocuri YouTube nu au fost conduse de jucători fericiți care transmiteau jocul du jour. În schimb, au fost înregistrate videoclipuri automate care anunțau trucuri video și trucuri, uneori atașate pe site-uri web schițate, cu credențe, după o firmă de analiză. Tendința a continuat până în această lună, cu cinci dintre cele mai vizionate șapte canale YouTube Gaming cele mai vizionate trucuri de publicitate din weekendul trecut.”

YouTube cu greu poate stapani un fenomen de acest gen pentru ca este foarte greu sa detectezi oamenii care actioneaza intr-un asemenea mod, dar important este ca atunci cand ii detecteaza sa puna foarte rapid capat activitatilor de acest gen.