Google Maps: Noua Schimbare in Aplicatia pe iPhone, Android

Google Maps go

Google Maps continua seria schimbarilor facute pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, astfel ca utilizatorii din lumea intreaga vor avea parte de o noua experienta imbunatatita multumita acestei modificari noi descoperite.

Google Maps le ofera utilizatorilor din lumea intreaga o noua interfata unificata numita “Go”, aceasta combinand sectiunile pentru naveta si transport public in comun, astfel incat informatiile sa fie descoperite mult mai usor de catre utilizatori.

Google Maps pastreaza toate functiile oferite de catre cele doua sectiuni separate, doar ca acum are totul combinat intr-una singura, iar informatiile despre transportul in comun sunt bagate intr-o sub-sectiune, care este disponibila in aplicatia pentru telefoane.

Google Maps are deasemenea scurtaturi pentru locatiile importante catre care ne deplasam in mod obisnuit, insa desigur ca exista si o lista cu locatiile pe care le-am vizitat in trecut, deci putem descoperi foarte rapid toate zonele in care ne-am deplasat de-a lungul timpului.

Google Maps go

Google Maps are simplificata toata interfata mai mult ca sigur pentru a ajuta utilizatorii sa ajunga mai repede acolo unde au nevoie sa mearga in fiecare zi, si desigur ca vorbim despre o schimbare extrem de buna care va face folosirea aplicatiei si mult mai usoara.