Apple ar Pregati Lansarea unui Incarcator Ultra RAPID in 2020

apple incarcator ultra rapid

Apple ar pregati in 2020 lansarea unui nou tip de incarcator ultra rapid pentru telefoanele si tabletele din intreaga lume, unul care ar aduce o schimbare foarte mare pentru felul in care se incarca iDevice-urile pe care le vinde in toata lumea.

Apple ar avea in lucru un nou tip de incarcator facut din galiu, acesta urmand a creste viteza de incarcare pana la 65W, si e foarte posibil ca inclusiv pentru iDevice-uri sa fie ridicata limita privind incarcarea rapida folosind standardul USB-C.

Apple ar putea alege aceasta tehnologie pentru incarcatoare pentru ca separat de faptul ca ele pot oferi viteze de incarcare mai mari, ele au si dimensiuni mai mici, si ar putea fi mai ieftine de produs, ceea ce desigur ca e o veste foarte buna pentru clienti.

Apple ar trebui sa creasca si limita de 18W pentru incarcarea rapida a iPhone si iPad, ea fiind impusa de ceva vreme de catre producator, dar daca va fi lansat un nou tip de incarcator USB-C, atunci n-ar fi greu de crezut ca s-ar putea schimba si limitele.

apple incarcator ultra rapid galiu

“Thanks to the new semiconductor material GaN (gallium nitride), the size of this charger is about 48% smaller than that of the Xiaomi notebook’s standard adapter. In addition, Xiaomi’s GaN charger Type-C 65W’s USB-C interface supports intelligent adjustment of output current in multiple gears. It can charge up to 65W for high-power devices such as the new MacBook Pro and Xiaomi notebooks.”

Apple poate oferi si un control ariabil mult mai bun pentru incarcarea oricaror produse multumita acestui nou tip de incarcator, cei de la Xiaomi lansand unul si avand destul de mare succes cu el pe dispozitivele pe care il ofera acum.