Netflix: TOTI Clientii ULUITI, Decizia URIASA Anuntata Azi

Netflix si-a uluit clientii din intreaga lume cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o in mod neasteptat, iata ce a facut si cat de important este.

Netflix witcher

Netflix si-a uluit toti clientii din intreaga lume cu o decizie neasteptata, dar extrem de buna, pe care a luat-o, si asta vine ca o surpriza foarte mare pentru ca nimeni nu se astepta ca asta sa se intamplea cum. Se pare ca Netflix a dat deja drumul productiei celui de-al doilea sezon al serialului The Witcher, lansat inainte de Craciun in platforma, el fiind facut cu foarte mult timp inainte de lansarea care e asteptata tot in perioada Craciunului anului 2020.

Netflix a luat decizia de a comanda un al doilea sezon din The Witcher la foarte scurt timp dupa lansarea sa, el stabilind recorduri de audienta pentru platforma, astfel ca era logica si continuarea seriei. In rolul principal din The Witcher il vom vedea in continuare pe Henry Cavill, insa Netflix a luat decizia de a mai aduce in 7 noi actori, inclusiv unii care au fost prezenti in seria Game of Thrones, cu care HBO a avut foarte mare succes timp de cativa ani de zile.

Netflix: TOTI Clientii ULUITI, Decizia URIASA Anuntata Azi

Netflix a ordonat ca filmarile pentru sezonul al doilea din The Witcher sa inceapa deja in Marea Britanie, astfel ca actorii sunt deja acolo pentru a filma scenele care vor fi folosite in episoade. Netflix a comandat 8 episoade pentru sezonul 2 al The Witcher, deci vom avea cam la fel de multe precum in cazul primei serii, iar de Craciun toti fanii vor avea ce sa urmareasca in zilele de vacanta in care vor dori sa faca putin binging in platforma companiei americane.

“Reacția la sezonul unu din „The Witcher” a stabilit o bară înaltă pentru adăugarea de noi talente pentru al doilea sezon. Regizorul de casting Sophie Holland și echipa sa de casting au găsit, din nou, cei mai buni oameni care să întruchipeze aceste personaje, iar în mâinile acestor regizori realizați, suntem încântați să vedem că aceste noi povești prind viață. “

Netflix ii readuce in sezonul 2 pe actorii Anya Chalotra, Freya Allan si Joey Batey, insa din Game of Thrones vine si Kristofer Hivju, astfel ca vom avea parte de o distributie de exceptie pentru al doilea sezon. Netflix vrea ca al doilea sezon din serial sa fie mult mai interesant decat primul, iar asta in conditiile in care exista si asteptari foarte mari din partea tuturor, astfel ca va fi foarte interesant de vazut cat de apreciata va fi, sau nu, seria din anul 2020.

Netflix nu a anuntat deocamdata o data de lansare pentru al doilea sezon din The Witcher, insa e improbabil ca el sa fie lansat cu mult timp inainte de Craciun, asa cum s-a intamplat in 2019.